Retro Masă Lumini Smarald Verde De Sticlă Power Bank Office Lampa De Birou Rosu Din Lemn De Epocă Lumina De Citit Student Lampe E27 Carte Lămpi

160.64lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Următoarele elemente mai mult de 50% reducere, faceți clic pe mai multe surprize:

Verde smarald Pandantiv de Sticlă Lumină, după cum urmează:

Design Modern Lângă Lampă De Masă Verde Smarald Sticlă De Birou Din Lemn De Lumină De Smarald Vintage E27 Bec Lampă De Masă Industriale Lampa Retro

Dimensiuni: lățime 260mm Înălțime 420mm

Culoare: maro solidă bază de lemn+fier+verde de sticlă umbra.

NU sunt INCLUSE BEC, se poate folosi bec incandescent, de economisire a energiei bec si bec cu LED, E27 dulie.

Notă: avem butonul de comutare și dimmer switch, dar comutatorului de atenuare a nu trage linie în umbra lămpii se arată în imagine.

Primele trei cumpărător de fiecare zi se poate obține bec pentru gratuit.

Dragi Cumparatori,pentru tine convenabil de a folosi nostru de lampa de birou,pentru diferite cumpărătorul va vom oferi diferite plug ca un cadou, atunci puteți folosi lampa în țara dumneavoastră. Despre plug avem 5 modele.aproape pentru cele mai multe țări folosesc, nu aveți nevoie de comanda,va vom trimite cu lampa de birou în funcție de tipul de mufă în țara dumneavoastră.puteți vedea mai jos poza vrăjitoare arată modelul de plug.

Cadouri gratuite pentru a trimite non-stop, în fiecare zi, în primele 15 de succes comandat și plătit peste 39.00 DOLARI oaspeții se pot bucura de următoarele Suport Mobil Suport pentru gratuit. Vă rugăm să ne lăsați ai vrut de culoare în caz contrar, ne trimite la întâmplare, multumesc.

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de a cumpăra, nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. 2. În scopul de a asigura că să acorde gratuit sau mai puțin de impozitare pentru importul de bunuri, vom declara "CADOU", cu o valoare mai mică. Și acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau trebuie să plătească. 3. Orice import percepe taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 4. Dacă te întâlnești probleme în livrare, ai putea consulta la noi și rezolvate în legitimă. 1. Toate produsele au garantie 1 an sau mai mult, puteți cumpăra cu încredere. 2. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți elementul dvs., vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni. 3. Omul defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, zero. 1. Scopul nostru este de a face sigur că ai o plăcută la cumpărături cu noi. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv și 5 stele DSR la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Și este foarte important pentru noi. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.

2. Vă rugăm să ne e-mail sau să ne contactați înainte de a părăsi 1 sau 2 rating negativ sau neutru feedback-ul, sau de deschidere a litigiilor. Noi înțelegem preocupările și frustrările s-ar putea avea, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problemele. Noi vă mulțumim pentru eforturile tale de a face această vânzare și de cumpărare unul fericit.

3. Dacă aveți orice întrebare despre produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro Trademanager sau lăsați-ne un mesaj sau e-Mail. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și pentru a răspunde în 24 de ore în cele mai de caz.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 3.9kg (8.60lb.)
Dimensiunea Pachetului 48cm x 35cm x 28cm (18.90in x 13.78in x 11.02in)
Finisaj Nichel Periat
Umbra Tip Vitralii
Este estompat No
Corpul Material Fier,Sticlă
Sursa De Lumina Becurile Incandescente
Material Cupru
Garanție 3 Ani
Tipul De Bază
Nuanta Culoare
Sursă de lumină
Sursa De Alimentare AC
Numărul De Model T1021
Culoarea Caroseriei Buton Comutator, Intrerupator
Tensiune
Tehnica
Caracteristici Modern
Material De Bază
Tip Comutator Buton de comutare
Stil
Nume De Brand RFHLX
Este De Becuri Incluse
certificare EMC,ASA,GS,RoHS,PSE,CQC,UL,VDE,LVD,CCC,FCC,CE
Umbra reglabil poate fi reglabil
Tip De Element

Produse similare