Molex 4PIN la Sata conector adaptor cablu prelungitor cu mai multe culori sleeving

24.22lei

Adauga la lista dorintelor

Cabluri & Conectori

Descriere produs


Molex 4PIN la Sata conector adaptor /prelungitor cu sleeving

Caietul de sarcini: Standard UL1007 18AWG alimentare de bază (34cores/0.18 mm), de culoare Roșie,de Înaltă calitate și de înaltă densitate trei panglica sleeving NYLON66, Mlale Conector pentru conectori SATA Lungime:

Oferim exclusivitate de 30 de zile de schimb/politica de rambursare privind achizițiile efectuate prin intermediul Vilatudor.ro. Toate declarațiile trebuie să fie aprobat înainte de a fi trimis înapoi. Elemente de returnare trebuie să fie primite în termen de 30 de zile. Posibil schimb pe un element pentru același produs ar fi produsul defect. Non-defecte de returnare nu sunt acceptate, cu excepția cazului în mod expres autorizat de focul Iadului-PC. În toate cazurile, cumpărătorul este responsabil pentru taxele de returnare. Taxele de transport si manipulare nu sunt rambursabile și suplimentare taxele de transport pot fi evaluate pentru a se întoarce de elemente care sunt clasificate ca "Transport Gratuit". Pentru non-defecte se întoarce, 15% taxă va fi aplicată + orice aplicabile original taxele de transport vor fi evaluate. Produsele returnate trebuie să fie trimis înapoi în "Nouă" și trebuie să fie însoțită de ordinea primirii, toate accesoriile originale, precum și orice alte elemente care au venit împreună cu produsul.

1. În mod normal, vom sprijini metode de transport ca: UPS, DHL, EMS, FEDEX, TNT,HK POST...Daca este specificat,vă rugăm să ne contactați.multumesc

2. Vom trimite bunurile la primirea de plată.

În prezent ne va livra comenzi de pe Vilatudor.ro la aproape oriunde în lume.

Am expediat în toată lumea, cu excepția noastră excluse tara listă.

· Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

· Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

· Unele servicii de transport maritim nu poate oferi cele mai up-to-data de informații de urmărire sau de la ușă la ușă de urmărire.

· Transport maritim internațional ori variază de la țară la țară. Vă rugăm să contactați local agenția vamală sau la oficiul poștal pentru a afla dacă există orice posibile întârzieri.

Dacă aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați cu Vilatudor.ro 'pun o întrebare link-ul de la partea de jos a acestei liste. Aștept cu nerăbdare pentru a câștiga afacerea ta!

În prezent, acceptăm Western Union,T/T, cele mai importante cărți de credit...ect. Noi nu necesită plăți imediate, dar avem nevoie de o plată să fie efectuată în termen de 4 zile lucrătoare de vânzare inițial.

Nu stiu de procesul de plată,vă rugăm să citiți acest link.multumesc: ''

Putem să ne facem afaceri aici, bine și biroul nostru a devenit mai mare și mai mare pentru că de nevoile clienților și de încredere.Deci, noi respectăm și să aibă grijă de toată lumea (intrebari, sugestii, comenzi). În plus, vom încerca noastre cele mai bune pentru a furniza elemente de bună calitate, cu pret competitiv.

Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cu cele mai bune servicii posibile și pentru a avea complexitatea de a cumpara produsele tale preferate.

Și amintiți-vă, ne puteți contacta oricând pentru un sfat prietenesc prin e-mail sau telefon. Ziua de lucru este de luni până vineri. Ne străduim să răspundem la toate e-mail în decurs de câteva ore! Deci orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Lungime cablu personalizate
Numărul De Model WM-D4P-SATA
Tip Cablu De Extensie
Pachet Da
Nume De Brand VBNM
Produs Molex la Sata Cablu de Extensie
Produse De Stare Stoc

Produse similare