Oman Drapelul Național Nou 3x5ft Interior/Exterior Drapelul Național Banner 1113, transport gratuit

31.85lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


1. Stil: Zbor 2. Utilizare: interior, exterior 3. Tipul: Imprimate 4. Material: Poliester 5. Catarg Material: nu includ 6. Dimensiune:3x5ft(90x150cm) 7. Calitate: Produs Verde, scăzut Cadmiu, AZO Gratuit, a trecut ISO9001 2008 Termenii de Livrare 1. China Post Air Mail: aproximativ 15-30 de zile pentru a ajunge 2. EMS: aproximativ 5-10 zile pentru a ajunge la 3. DHL: aproximativ 4-7 zile pentru a ajunge Metoda de Plata Accepta paypal, vă rugăm să ne contactați pentru contul de adresa. Escrow de servicii de plată, plata va fi eliberată numai după primirea mărfurilor. Steagul Personalizat Metodă De Plată

1. Pentru dimensiunea solicitată steagul personalizat, vă rog, în primul rând a plasa o comanda, dar nu continua cu plată.

2. Trimite-ne clar opera de arta și dimensiunea cerere, și apoi vom ajusta prețul on-line pentru tine.

3. Clientul a aranja plata în conformitate cu noul preț ajustată.

Politica de returnare După ce primiți produsele noastre, vă rugăm să ne e-mail în termen de 3 zile, dacă nu sunt daune în tranzit. Dar trebuie să ne e-mail fotografii clare dintre ele pentru a dovedi. Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să păstrați-le în aceeași stare în care a fost trimis. Va vom returna după ce vom primi, dar suma nu include costul de transport maritim. Non motiv de returnare nu a fost acceptată. Feedback-Ul Pozitiv 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi. Cumpărătorii care lăsați feedback-ul pozitiv poate obține 5% discount pentru comenzi repetate. 2. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ imediat. Contactati-ne si va vom oferi o soluție bună.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.11kg (0.24lb.)
Nume De Brand RONNINGSTAR
Stil Zbor
Steaguri Si Bannere Material Poliester
Catarg Material nu include
Numărul De Model 3x5feet
Utilizare Drapelul Național
Tip Tipărite
Tesatura Poliester

Produse similare