Non-contact de Capacitate Nivel Senzorii de Nivel, Traductoare de XKC-Y25-V Ușor de instalat și Compact în Dimensiuni, Nu este Nevoie de Apa Touch

447.60lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Non-contact de Capacitate Nivel Senzorii de Nivel, Traductoare de XKC-Y25-V

ANUNȚ IMPORTANT ÎNAINTE DE A COMANDA :

Acesta este link-ul pentru 20 de bucati CSS-XKC-Y25 serie senzor,

pls sa ne spui de ieșire care aveți nevoie, se amestecă scopul este, de asemenea, acceptabil...

atunci când comanda, pls lasati-ne un mesaj sau remarca în scopul cale de ieșire care aveți nevoie, dacă nu remarcă sau de stat, vom trimite La "nivel înalt și scăzut interfață de ieșire" Model: XKC-Y25-V în default/aleatoriu, vă mulțumesc pentru cooperare=)

La "nivel înalt și scăzut interfață de ieșire" Model: XKC-Y25-V, cumpararea de link-ul,

La "Ieșire NPN" Model: XKC-Y25-NPN , de a cumpara link-ul,

La "interfața RS485" Model: XKC-Y25-RS485,de a cumpara link-ul,

Descriere Produs

Inteligente contactless la nivel de senzor/detector(denumită în Continuare la Nivel de Senzor/detector), adoptă avansat tehnologia de procesare a semnalului și de mare viteză de prelucrare a semnalului chip, container grosimea va fi mai puțin relevante pentru nivelul de măsurare, precum și la nivel înălțimea de recipient sigilat, real de măsurare non-contact este realizat. Nivelul senzorului(detector) va fi montat în mare/mică a recipientului exterior(la nivel înalt și nivel scăzut), acesta va fi inutile pentru o gaura la non-recipient de metal, instalarea este foarte ușor. Acest senzor este cel mai ideal de măsurare a nivelului de senzor pentru diverse materiale toxice, puternic acid, alcalin puternic și diverse lichide la înaltă presiune recipient închis. Nu va fi nici cerințe speciale pentru medii lichide și vas de material, este utilizat pe scară largă.

Inteligente contactless la nivel de senzor/detector are patru tipuri de semnale de ieșire interfață, ele sunt de înaltă și joasă nivel de interfață de ieșire, NPN interfață de ieșire. PNP interfață de ieșire, RS485interface și ei au, de asemenea, patru model pentru patru ieșiri.

Acestea sunt(pls alege modelul cu atenție atunci când, pentru, sau lăsați-ne un mesaj despre care de ieșire/model ai nevoie)

de înaltă și joasă nivel de interfață de ieșire-model: XKC-Y25-V

NPN interfață de ieșire—model: XKC-Y25-NPN

PNP interfață de ieșire –model: XKC-Y25-PNP

Interfata RS485---model: XKC-Y25-RS485

Caracteristicile Produsului

1: Non-contact lichid senzori de nivel pentru non-metalice peretele containerului fără contact direct cu lichidul, nu sunt supuse la coroziune, acid și alcaline și alte lichide corozive, sau alte resturi de efectul de scară.

2: sistem Inteligent de reglare nivel și la nivel de funcție de memorie, nivel de display, multi-punct conexiune serială; sprijină Ieșire NPN, de mare nivel scăzut de ieșire, ieșire PNP,RS485 semnal de ieșire

3: Detectare este precis și stabil, poate detecta apă clocotită nivel

4: Pur circuit electronic structura, non-lucru mecanic, viața durabilitate și performanță stabilă.

5: stabilitate Mare, sensibilitate ridicată, puternic interferențe capacitatea, acces gratuit la interferențelor electromagnetice externe, există un tratament special pentru frecvența de interferență și de mod comun interferențe, compatibil cu toate 5 ~ 24V Adaptor de Alimentare de pe piață.

6: Puternic compatibilitate, pătrunde diverse containere nemetalice, cum ar fi plastic, sticlă, ceramică și alte recipiente, distanta de detectare de până la peste 10mm; lichid, praf, particule pot fi detectate.

7: Open-colector ieșire, gamă largă de tensiune (5V ~ 12V Sau 12V ~ 24V), Potrivit pentru conectarea diferitelor circuite și aplicații de produse.

Principiul de lucru

Inteligent non-contact la nivel de detector este utilizarea de detectare a apei, capacitate de a detecta dacă lichidul este prezent, atunci când nu există nici lichid de acces la detector, nu e static capacitate din cauza distribuite capacitate există în detector, atunci când nivelul crește și aproape de detector, fără stăpân capacitate de lichid va cuplu static capacitate, fac ultimele capacitate valoare de detector deveni mai mare, această schimbare capacitate de semnal de intrare într-IC pentru a converti semnalul, ceea ce face schimbarea capacitate de a converti la unele schimbarea semnalului, și apoi printr-un anumit algoritm pentru a detecta și de a determina gradul de cantitatea de schimbare, atunci când schimbarea depășește un anumit prag nivelul ajunge la senzorul de punct.

Parametrii Tehnici

Înalt Scăzut Nivel Sau NPN Detector de Ieșire Metoda de Cablare

1: cu fir Maro(VCC) Alimentare +5V~24V (Putere+)

2: fir Galben(OUT) a Semnalului de ieșire

3: cu fir Negru(M) nivel de Ieșire(ieșire pozitivă sau negativă de ieșire) de control atunci Când firul negru se conecteze la nivel înalt, firul galben este pozitiv semnal de ieșire de sârmă, ieșirea este la nivel înalt atunci când obiectul este simțit.(NPN închis), atunci Când firul negru conecta nivel scăzut, firul galben este negativ semnal de ieșire de sârmă, de ieșire este de nivel scăzut atunci când obiectul este simțit(NPN deconectați)

4: cu fir de culoare Albastra(GND) sârmă la Sol(conectare de Putere)

Înalt Scăzut Nivel Sau NPN Ieșirea Detector de Cabluri Sonda Desen

RS485 Protocol de Comunicare Detector Cabluri Metoda

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 18cm (11.81in x 9.84in x 7.09in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate (20 piese/lot)
Numărul De Model STT-XKC-Y25-V
Nume De Brand Svit SensoPlan de Trumsense
DIY Consumabile Instalatii sanitare

Produse similare