5Pcs Masina din Fibra de Carbon Comutator 12V 20A PE OFF 2 Pin Rosu Albastru Lumină LED + Control Acoperire Auto Comutator Basculant SPST de Bună calitate

53.90lei

Adauga la lista dorintelor

Piese De Interior

Descriere produs


Bună ziua, vă rugăm să petrec câteva timp pentru a citi descrierea produsului inainte de plata. Multumesc.

5281435384770473 NE Recomanda $ 7.46 /bucata US 11.99 dolari /bucata de Fibra de Carbon,Comutator,Comutator,ON-OFF,Comutator SPST,Pin,2 Pini,Lumina LED,Capac,Întrerupător,Comutator 12V,Masina,Camion,basculantă Dragă prietene, bine ai venit (^__^) 5Pcs Masina din Fibra de Carbon Comutator 12V 20A PE OFF 2 Pin Rosu Albastru Lumină LED + Control Acoperire Auto Comutator Basculant SPST de Bună calitate vor controla aproape orice accesoriu te poate arunca la ei până la 20 de AMPERI, și sunt Motorului în condiții de siguranță !!!! Racers să le utilizeze pentru a activa aprinderi, boost, fani, militar, rachete de foc, puteți controla luminile, trolii, sisteme NOS, clasa a amp fani, computer de LED-uri, și mai mult! Utilizarea pe scară largă:Poate fi utilizat ca un comutator pentru diverse echipament electric în interiorul și în afara mașinii.(Cum ar fi Critică lumini, șasiu lampă, lămpi de ceață, lumina plafonierei) Descriere: Stare: 100% de Brand Nou de Intrare : 12V DC Comutator de Acționare Stil: Rocker Culoare: Fibra de Carbon de Lumina : LED Rosu / Albastru LED 12mm pentru șurub cu gaură Pachetul Include: 5 buc* LED-uri Comutator

Vom folosi Vilatudor.ro Standard de Transport maritim ,

Mai multă siguranță , mai profesionist și mai repede!

Dragi prieteni:

Pentru utilizarea app mobil va fi mai favorabil. Dacă ați cumpărat cantități mari poate să ne contactați în primul rând, vă va oferi un discount. Toate produsele de sprijin en-gros.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile după de a trimite comanda .

Vă rugăm să includeți următoarele Informații:

Numele Tău Complet, Detaliat, Adresa Și Numărul De Telefon

Transport

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Va rugam sa ne trimiteti un mesaj INAINTE de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să permiteți-7-10 zile de întârziere să fie livrate.

Feedback-ul Dacă produsul este nici o problema, din alte motive, ai nevoie de returnare a bunurilor, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cu cinci stele de serviciu. În cazul în care clientul are întrebări cu privire la acest produs, vă rugăm să ne contactați. Feedback-ul rău nu poate rezolva problema, vă vom oferi un serviciu de cinci stele.

Vă mulțumesc pentru încredere în produsele noastre, vă doresc un fericit cumpărături, așteaptă cu nerăbdare de vizita dumneavoastră din nou, vom continua să vă servească!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.24kg (0.53lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 14cm x 5cm (6.69in x 5.51in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Comutator de Acționare stil rocker
Articol Greutate 37g
utilizare pentru Masina Comutator De Lumină
culoare Fibra De Carbon
An 2016
Funcția ON-OFF
Tip De Element comutator de lumină
Tip conector spst
Element De Lungime 5cm
Beetle-An 2014,2011,2010,2015,2013,2012
Volkswagen Model Beetle
Articol Diametru 1.2cm
Extern De Certificare De Testare CE
Caracteristici Speciale LED
Nume De Brand DOXINGYE
Tip De Material Fibra De Carbon
Numele Modelului CP-05 12V 20A
lumina LED rosu/Albastru
Înălțime Element 6.6cm
Lățime Produs 1.1cm
Intrare 12V 20A
Tip Comutator Basculant
Numele Comutator
Pentru Autovehicule Marca/Model Volkswagen
Starea 100% De Brand Nou

Produse similare