12.1 inch touch screen 4 fire rezistive atingeți panou de control industrial computer industrial comercial ecran tactil LCD

173.84lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


100% Noi, originale, Fabrica de vânzare directă de 12.1 inci Ultra precizie ecran tactil Rezistiv

Pot folosi : ecran LCD de instalarea, modificarea, coadă de mașini, o mașină, mașină de interogare, pentru mașină, mașină POS, echipamente medicale, echipamente industriale, etc.

Cumpărare trebuie să știți

Cumpărătorii pot sa contactati vanzatorul inainte de a cumpara copilului, dacă există bunuri, și apoi fotografiate copil.

Magazin produse pentru o sută la sută touch nou, înainte de livrarea de primul test va fi un bun cumpărător să cumpere copilul, cumpărătorul a primit bunurile înainte de a deschide pachetul pentru a vedea dacă copilul intact. În scopul de a evita pierderile inutile, dacă deteriorat și elemente lipsesc, vă rugăm să contactați vânzătorul cu privire la o zi de la primire.

Și ecranul tactil este fragil, vă rugăm să ocupe gentlyand cumpărători, cum ar fi achiziționarea de copilul atinge ecranul este intact, dar touch screen eșec, pot fi returnate la vanzator pentru copilul dacă copilul magazin nu deteriora perioada de garanție pentru noi, și cumpărătorii trebuie să-contractul de transport de marfă, sper că cumpărătorii înțeleg.

Timpul de livrare este de maxim 24 de ore de la livrare, dacă nu există un cumpărător desemnat, vă rugăm să contactați vânzătorul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 22cm x 12cm (8.66in x 8.66in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Nume De Brand lanjuu
Tip De Produs Tableta LCD

Produse similare