100buc/Lot 14mm Culoare Mix de Cristal Inimă de Sticlă Margele,DIY Inima Margele Cu Gaura jy157

45.14lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cantitate:100buc/lot Material: Margele de cristal de Culoare:mix de culori Margele de Cristal Dimensiune:(Aprox)14mm Greutate:(Aprox)90grams puteți cumpăra, de asemenea, le în amestec de culoare în același stil sau sa ne spui ce culoare ai nevoie!

Kindl y Citiți Înainte de a Cumpăra

Culoarea poate varia ușor din cauza iluminatului & flash utilizate în fotografie sau extinderea foto sau setarile de monitoare de calculator.

Vă rugăm să rețineți fotografia nu arată dimensiunea reală,vă rugăm să reger la Descriere pentru dimensiunea detials.Mărimea și lungimea sunt aproximative, dar, de obicei, foarte aproape.Multumesc!!!

Shippment Am expediat în întreaga lume. De obicei,ne va livra produsele la tine prin China air mail gratuit.Dacă aveți nevoie de bunuri de urgentă,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi,atunci putem vorbi mai mult despre shippment.Dacă suma comenzii este mai mare de 300 de dolari,va vom trimite produsele la tine prin compania expres și ne va lăsa mesaj de la tine. Combinat cu transport maritim, oferim combina discount de transport maritim, combinat elementele trebuie să fie plătit într-o singură tranzacție. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa pe care ai inregistrat-o este corect ca noi nu suntem responsabili pentru greșite sau imposibilitatea de adrese. Vă rugăm să înțelegeți că, de transport maritim și de manipulare tarifele percepute pentru elementele nu sunt doar taxele postale, dar manipularea, procesarea și ambalarea de produse.

NOTIFICARE

ne va livra comanda in 1-2 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.Deoarece este de transport maritim internațional,delvery timp este de aproximativ 14-20(sau mai multe) firmei zile pentru a ajunge la cele mai multe țări.Pentru unele țări sau zone rurale,poate dura chiar mai mult timp din cauza mai putin frecvente de avion de inspecție și de peste graniță.

(Pentru beneficiul dumneavoastră,vă sugerăm ai putea plăti pentru elemente cât mai curând posibil după cumpărare.Așa că am putea aranja colet la posta mult mai devreme.)

Atunci când primiți mărfurilor,vă rugăm să ne dea comentariu relevant și comfirm livrarea la timp, dacă nu există nici o problemă.Dacă există întrebări cu privire la bunuri,te rog contract cu noi inainte de a ne da un comentariu!!

Orice întrebări,nu ezitați să ne contactați.

Plata

Vom accepta Escow de plată.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Fine sau de Moda Moda
Dimensiune 14mm
Stil DIY
Diametru Exterior 14mm
Material Cristal
culoare mix de culoare
Ambalare oppbag
Utilizare Decor
Articol Greutate 1.4g
Numărul De Model jy157
BUC 100buc/lot
Articol Diametru 14mm
Nume De Brand youe a strălucit
Element De Forma Forma De Inima
Tip De Element Margele

Produse similare