15V 1.6 O 24W comprimat de Alimentare AC adaptor încărcător de alimentare pentru Microsoft Surface pro 4

51.56lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


De înaltă calitate 24W 15V 1.6 O tableta de Alimentare AC adaptor încărcător de alimentare pentru Microsoft Surface pro 4 Caracteristici: 1.100% de Brand Nou și de înaltă calitate 2.Timp de garanție: 1 an 3 .Intrare:100-240V 50/60HZ 0.6 4.Ieșire:15V 1.6 5.Intrare Ac interfata:plug Ac interfață 6.Conector Dimensiuni(mm):Rezervați Suprafață de 7.Dc Lungime cablu:1.5 m (creșterea anti-interferențe magnetice )

8 .Se potrivesc pentru Microsoft surface pro 4

Livrare:

Toate de comanda pot fi livrate la nivel mondial.Articol vor fi expediate prin Hongkong post Air-mail sau China post Air -mail .

De obicei, se va lua 7-15 zile în statele UNITE ale americii .Marea BRITANIE .Candan,Japonia ,Franța.Australia etc. Cealaltă țară timp de livrare aproximativ 10-30 de zile

Vă rugăm să vă asigurați că informațiile dvs. de transport maritim este corect adresa de livrare.dacă doriți să expedieze o adresă,vă rugăm să lăsați un mesaj sau trimite e-mail la noi în timp.nu vom avea nici responsbile pentru o adresă greșită.

Prețul nostru este doar inclusă în costul produsului și costul de transport maritim.nu sunt incluse orice taxa ca orice tarife și alte taxe

Se întoarce:

O:nu Vom accepta returnarea produselor care au fost livrate ca un element incorect,sau defecive element

B:Defectives produse pot fi schimbate în garanție timp

C:produsele Defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data emiterii RMA.Vom schimba un alt unul pentru dvs. sau de a returna banii înapoi .Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare fess pe retur ambalarea.Înlocuire sau de restituire vor br aarranged numai după ce a revenit pachetul este livrat la adresa noastră.

D: dacă ați cumpărat produse greșit,vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil .Dar comanda dvs. a fost trimis .apoi toate costurile(inclusiv originale de marfă,taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere,etc)Deduce din contul tău.

Feedback-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv de informații și de 5 stele.

2.Dacă dumneavoastră aveți o plângere sau de a părăsi feedback-ul negativ ,vă Rugăm să căzut liber să ne contactați.Ne va fi foarte bucuros să-l rezolve pentru tine.Andy Feedback-ul negativ nu va accepta ,vă rugăm să ne contactați rezolve.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 16cm x 9cm x 6cm (6.30in x 3.54in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model ZH -MICD 15V1.6A
Nume De Brand WESAPPA
Garanție 1 an
Locul de Origine Guangdong China
putere 24W
Compatibil Marca pentru Asus
Plug Type EU
Pachet Da
Curent De Ieșire 1.6 O
Tensiunea De Ieșire 15v

Produse similare