Bongawan Rochii de Vara pentru Fete Alba ca Zapada Printuri Printesa Rochie de Petrecere si de Nunta 2018 Copil Rochii pentru Fetita De 2-8 Y

48.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Compania Introducerea

Ce puteți face: OEM,ODM,serviciu de en-gros,cu amănuntul

Ourbrand: CHNDKNY, BRWCF, CHIVCHILD(rochie complet), DKLTJU.

Culoare Nepotrivire:

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.

Măsurare:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual.

Dacă copilul dumneavoastră este mai puternic sau mai grasa, vă recomandăm să alegeți o dimensiune mai mare.

Vă rugăm să consultați copiii înălțime efectivă și dimensiunea diagramă inainte de a cumpara/licita.

Atenție: Pantofi, eșarfă, pălărie, ochelari și altele sunt accesorii fotografice, care nu sunt vândute ca produse! Vinde Doar Haine!

Politica De Returnare: 1.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. 2.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. 3.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.Va vom furniza returnare sau înlocuire pentru probleme de calitate,dacă nu ,Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor . 4.Va vom furniza returnare sau înlocuire pentru probleme de calitate, Dacă nu, Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Politica de transport: Putem livra produsele noastre prin China Post Air Mail,E-Pachete.etc Toate elementele vor fi livrate în termen de 72 de Ore de Afaceri de la primirea de plată. Contact: vă Rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea prin trimiterea de e-mail sau sunați-ne, Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Vă rugăm să vă asigurați caseta de e-mail nu va bloca / filtru mail-uri noastre. Vom fi foarte bucuroși să vă ajute. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru WHOLESALES afacere; ne va da cu siguranță un preț satisfăcător. La Elclife veți obține o calitate bună, prețuri mici și servicii excelente. Program de lucru: luni-vineri, De la 9:00 am PST la 5:00pm PST pentru a vă servi. Feedback: 1. Vom fi bucuroși dacă ne puteți oferi un produs detaliate comentariu sau feedback-ul, acesta ne va ajuta foarte mult în activitatea noastră. 2. Feedback-ul este foarte important pentru noi. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru. Simțiți-vă liber să ne contactați în primul rând, vă rog, vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți de serviciile noastre! Culoare Nepotrivire: 1.Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Măsurare: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Silueta Rochie De Bal
Gen Fete
Built-in Sutien No
fete rochii de vara copii rochii pentru fete
aplicația 2 Iarna Rochie de Printesa Rochie Casual Fete pentru Nunta
Copilul NE-a Dimensiune 3T, 8T, 10T, 24M, 4T, 5T, 6T
Numele Departamentului Copii
Numărul De Model 17211
Decor Canaturile
Stil Casual
Model Tip Desene animate
Aplicație 1 Fete Partid Rochie de Printesa Rochii pentru fete pentru Copii Haine
Limba Engleză, Rusă, Engleză, Ebraică Brasil Italiană Germană Franceză P
Aplicația 3 Rochie Casual Toddler Girls Îmbrăcăminte de Vară
vestidos copil haine de fata
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Material Mătase,Bumbac
Maneca Stil Regulat
Caracteristică alba ca zapada, Alice
Lungime maneca(cm) Scurt
Guler O-Gât
Rochii fete dress
Nume De Brand Bongawan
Stoc 100% Originale În Stoc
potrivit Rochie De Printesa Pentru Copii Haine Pentru Fete Rochii De Vara

Produse similare