Elecrow 4WD RC Auto Inteligent Șasiu pentru Platforma Arduino cu S3003 Metal Servo Kit Rulment de Direcție de Control DIY 4 Roți Robot

216.76lei

Adauga la lista dorintelor

Componente Active

Descriere produs


Elecrow 4WD RC Auto Inteligent Șasiu cu S3003 Metal Servo set de Rulment pentru Platforma Arduino DIY 4 Roți Robot Inteligent Auto

Descriere

Acesta este un design nou 4 roți șasiu auto, ordinare și 4-wheel drive este diferit de aceasta masina cu tractiune spate plus față mecanism de direcție pentru a obține mașină înainte, înapoi și la stânga și la dreapta.

Și profesionale la distanță de control de curse principiu, utilizarea a două rod prin servo direcție pentru a controla direcția de masina. În plus, mecanismul de direcție, al roților din spate a fost de asemenea schimbat. Aluminiu de fixare piesă este format integral cu motor si motorul este strâns cuplat cu arborele de antrenare. Motorul adoptă toate-metal gear motor. Dacă ați urmări de mare viteză, atâta timp Cât 25mm diametru ax motor poate fi. Roata din spate încorporează două flanșă cupa rulmenti pentru a asigura o mai mare flexibilitate de rotație a motorului.

Pentru a utiliza de mai multe metale prețioase piese (rulmenti, transmisie, biela, metal, motor, direcție cupa, multi-funcția de suport, etc.), care este scump, utilizatorul poate compara meritele, desigur, piața este, de asemenea, mai ieftin Similare la sasiu, locul de muncă nu este la un nivel de.

Avem doar fix găuri de montare pentru platforma arduino, dacă sunteți alte platforme, aveți nevoie pentru a lovi cu pumnul găuri sau încercați să instalați.

Caracteristici

Toate-metal motor cu tractiune pe spate

Cu ajutorul casetei de direcție de control de direcție auto

Direcție structura cu rulmenti, pierderile de transmisie

Caietul de sarcini

Masina dimensiune: 248mm(l) x 146mm(w) x 70mm(h)

Greutate: 680g

Lista de pachete

Negru volan x 2

Link-ul de transmisie x2

Hexagon adaptor x 2

M4 contrapiulița x 2

Oarba M2 * 10 x 2

Rulment(12mm) x 2

Rulment (8mm)x 2

Cruce maneca x1

Servo S3003 x 1

Servo Kit x 1

M2.5 * 8 șuruburi x8

M3 * 22 Dublă trece cupru coloana x4

M3 * 5 cap Plat șurub x2

Flanșa lagărului handicap x2

17MM cuplare D-5MM x2

Gear x2

Roata din spate link-ul x1

25MM metal gear motor x1

Motor suport de montare x1

M3 * 12 Duble trece cupru coloana x4

M3 * 18 camere Duble trece cupru coloana x4

M3 * 35 de single-pass cupru coloana x4

M3 * 6 șurub nylon + M3 piuliță + nailon coloana x5

Comutator x1

Cravata x10

Motor cablu de conectare x3

Acrilice Șasiu x 1

Anti-coliziune bumbac x1

M3 * 8 șuruburi x30

M3 * 10 șuruburi x16

Piulita M3 x20

65MM roți x4 Manual și techsupport:

Despre Noi

Elecrow este un open hardware facilitarea companie cu sediul în Shenzhen, China. Beneficiind de cea mai mare piață electronică, fabricarea locale de putere și convenabil sistem logistic global, un număr mare de amuzant și interesant produse sunt create în fiecare zi. Vom integra resursele pentru a servi în noua eră a inovației.

Pentru a face dvs. de a face și de inovare mai ușor, noi oferim diverse platforme de dezvoltare, module, instrumente, componente electronice și alte hardware-ul open source.oferim, de asemenea, mai multe tipuri de servicii ,includ Fuziunea PCB service, Componenta Aprovizionarea cu servicii și PCB de Asamblare serviciu etc.

Nu contează dacă ești un curios student, un inginer calificat, sau un colecționar care iubește pentru a crea, nu va fi întotdeauna ceva pentru a satisface nevoile dvs. - și dacă nu există ,ne-ar plăcea să știu. vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Satisfactia Clientului

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu un produs sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cel mai bun client servcies. Garanție Și Returnare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client cele mai bune pe care le putem face.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elemente să fie înlocuit în prima lună sau menținute pentru primul an.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să contactați cu noi, și asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur

Plata

Acceptam plata prin Card de Credit, paypal sau oricum care Vilatudor.ro sprijină.

De transport maritim 1. Noi sprijinim world wide transport cu numărul de urmărire(Registered airmail) și expres(DHL/FEDEX/UPS/EMS).

2. Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

3. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China cu Destinația de Servicii de Urmărire 3-5 zile lucratoare www.dhl.com 3-5 zile lucratoare www.fedex.com 3-5 zile lucratoare www.ups.com 5-10 zile www.ems.com.cn 7-25 zile www.hongkongpost.com

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 8cm x 8cm (4.72in x 3.15in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Nume De Brand ELECROW
Greutate 680g
Numărul De Model RBP68138C
RC Masina Inteligent Tracțiune integrală 4WD
Disiparea De Putere Standard internațional
Cerere calculator
Tip Regulator De Tensiune
Tensiune De Alimentare Standard internațional
Pachet SMD
Masina De Dimensiune 248mm(l) x 146mm(w) x 70mm(h)
Temperatura De Operare Standard internațional
Rohs Plângere ROHS
Articol Greutate 180g
Starea Noi

Produse similare