Suri De Păr 22" De Sex Feminin Lung Și Drept Peruca Sintetica Cu Breton Afro-Americane Rezistente La Căldură Negru/Maro Peruci Pentru Femei

56.08lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Brand: Suri Stiluri de Păr: Sintetic Părul Lung și Drept Peruca Lungime: 22inch Model: SURI-043-02 Material: Temperatură Ridicată de Fibre de Aplicare: Ușor-l faci singur aplicație aplicația durează doar 2 minute și puteți face totul singur, fără ajutorul cuiva. CARACTERISTICI ȘI BENEFICII: 1.Excelent Calitate 100% de Înaltă Temperatură Fibre sintetice peruca. 2.Vei fi uimit de calitatea. Purtând-o, mai multă încredere și mai mult farmec! 3.Este atât de natural și moale la atingere. O poti purta la petreceri precum și pentru utilizarea de zi cu zi. 4.Mărimea este reglabilă și nu ace sau banda ar trebui să fie necesară. Ar trebui să fie se potrivesc pe majoritatea oamenilor 5.Tot ce trebuie să faceți este să se adapteze cârlige interiorul capacului la dimensiunea corectă pentru a se potrivi cap. 6.Elementul este Ușor să se spele și să aibă grijă folosind doar un pic de sampon ușoară în apă rece. 7.Aceasta peruca dispune de o înaltă calitate, material sintetic , care oferă peruca un aspect de naturalete si realitate. 8.Frumos pachet de Transport maritim: Cand faci o plata, ne va livra pentru tine în termen de 24 de ore. O FRUNTE Confortabil Respirabilitate Elvețian a Crescut Net B PARTEA DE SUS a CAPULUI Precise de Cusut Elvețian Benzi Elastice de Păr Compact Bătătură C HINDNECK Etanșeitate Cârlig Reglați Dimensiunea Liber Thoughtifully Design

1. Pieptene,Prosop Și Șampon. 2. Pieptene Pentru A Trangle Gratuit

3. Polițist Interior 4. Pune Balsam De Păr În Apă

5.Spalati Peruca Ușor,Nu Răsuciți 6. Se Înmoaie În Apă Dulce

7. Absoarbe Apa Cu Un Prosop De 8. Lăsați-L Usuce In Mod Natural

1.Pregăti bonetă 2.Purta bonetă

3.Rezolva-ti parul 4.- Și ascundă părul tău

5.Purta peruca 6.Nu styling

Cum de a combina ordine:

Atunci cand faci comanda.pentru a se amestecă bine,vă rugăm să pune mărfurile vă place la cumpărături diagramă,faceți clic pe"adauga in cos",apoi "cumpara acum"si verifica-ti adresa și detaliile comenzii cu atenție înainte de a face clic pe "submit",atunci acesta va fi unul taxele de transport maritim.

Cum pentru a măsura peruca lungime

Acesta este modul standard de măsurare peruca lungime.Măsurarea este luat de la coroana la sfaturi de păr.Această măsurare este dat întotdeauna în cazul în care parul este drept.

Această măsurare este dat pentru a vă permite pentru a determina cât de mult peruca va fi pe corpul tau.Este luat de la linia parului pentru par,merge peste cap.

Lungimea unui peruca este măsurată în mod diferit decât de extensie de păr,o peruca este măsurată de la coroană la vârful părului,întrucât extensiile sunt de aceeași lungime peste tot în cap,dacă e coroana sau ceafă.

1.De ce culoarea nu pare exact ca imagini arată?

Diferite monitorul de afișare diferite.Poate aceeași culoare va avea un pic de diferență de culoare.

2.De ce are parul meu a devenit încâlcit?

Părul va deveni încurcat din cauza uscăciune,grăsimea și murdăria build-up,apă sărată și nu pieptene parul de zi cu zi. Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână.

3.Ce doza scutură părul?

După ce noul produs a fost produs, nu va avea un păr plutitoare pe ea, astfel încât atunci când prima utilizare, plutitoare parul va cadea.

4.Pot spala si sufla-se usuce parul?

Puteți folosi șampon și balsam ușoară de a le spăla.De asemenea, vă recomandăm să utilizați un tratament de par pe ele la fiecare câteva săptămâni.Parul poate fi uscat pe setarea scăzut, dar nu este recomandat să o fac prea des.

5. Pot vopsi & Permanent parul?

Perucile nu se poate vopsi, este greu să faci de unul singur. Vă rugăm să nu încercați să-l. Dacă perm păr, vă rugăm să cereți vânzătorului sfaturi.

6. Când veți expedia coletul meu, după ce am plătit pentru comanda mea?

Nu va fi o recepție de 24 de ore de plată verificarea timpului de Vilatudor.ro, ne va livra produsele în termen de 24-48 de ore după verificarea de timp.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 7cm x 3cm (3.94in x 2.76in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Întins lungime 22inches
Material De Calitate Temperatură Ridicată De Fibre
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
Poate Fi Permed Da
densitatea 130%
Textura Drept
Peruci Lungime Mult
capac de dimensiune Dimensiunea Medie
Nume De Brand suri de păr

Produse similare