CURTE Casa Saritura Trambulina pentru copii trampoline smoothSlide Trambulină Gonflabile Jucării Jumpling Castel Gonflabil cu Suflantă

2 745.29lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


CURTE Casa Saritura Trambulina pentru copii trampoline smoothSlide Trambulină Gonflabile Jucării Jumpling Castel Gonflabil cu Suflantă

Material: 14-16 oz Grele, stratificate, acoperite cu vinil, și nailon. Materialele sunt conforme cu ASTM și EN71 jucărie standardele de siguranță.

Size: 3.5x3x2.5M de Cusut: Dublu cusute cusături întărite și comerciale standard de cusut stil de sărituri fata. Umfla si Dezumfla: Ușor de configurat și să ia în jos în 2-3 minute. De compensare și a ochiurilor de Plasă: de Înaltă calitate de compensare și a ochiurilor de plasă cu găuri mici pentru siguranta. Suflantă: suflanta Puternica cu CE&UL certificat si va vom oferi cea corectă plug depinde de țara dumneavoastră. Deschidere: Velcr deschiderea în condiții de siguranță și ușor pentru a merge sau de ieșire. Tub de aer: Lung tub de umplere pentru plasarea ventilatorului departe de bodyguard. Ancora sau D-inel: Ancora sau D-inele pentru a menține stabilitatea și siguranța. Control de calitate: Stricte de testare și de control de 100% înainte de livrare. După-serviciu de vânzări: 100% responsabil pentru defectele de calitate probleme în utilizarea corectă.

Include:

Bouncer gonflabile, suflanta de aer, geanta de transport, kit de reparare, și instrucțiuni.

Vârsta/capacitate:

Varsta: 3-8 ani childern.

Garanție:

Bouncer gonflabile: 1 an garanție limitată.

Suflanta de aer: 1 an garanție limitată.

Noi vă va oferi sugestiile noastre pentru defecte de calitate în conformitate cu premisa de a folosi în mod corect, și de a învăța cum pentru a repara problemele mici.

Atenția:

Vom folosi prelata PVC material pentru viguros etaj, suprafața de alunecare, urca pe perete și alte componente principale ale produsului, alte piese sunt realizate din 420D Nylon, care este mai puternică decât alte branduri de pe piață.

Toate produsele sunt livrate din fabrică de către express, se va costurilor de 3-7 zile lucratoare la loc după comandă.

Servicii excelente:

Odată ce o comandă a fost acceptată, personalul nostru vă va contacta fiecare clienții pentru a asigura transportul.

Și ei vor urmări întreg procesul de expediere până la clienții noștri obține mărfurile în condiții de siguranță.

Dacă aveți orice întrebări despre acest produs sau de preț sau orice altceva, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Vă rugăm să notă:

Noi avem propria noastră fabrică, deci, dacă doriți pentru a personalizate de produse, vă rugăm să ne spuneți, vom vedea dacă este acceptabil.

1.Suntem mereu eforturi pentru a oferi clienților noștri produse de înaltă calitate, preturi rezonabile, servicii excelente clientilor si un credit de încredere în picioare. Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul "My Favorite" lista.

2.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 5 stele Feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

3.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați cu noi prin e-mail la orice moment, vă vom răspunde cât de curând.

4.Dacă aveți orice problemă cu produs sau serviciu, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Notă: Ce este CUSTOM CLEARANCE-ul? De ce trebuie să plătească TAXELE de IMPORT? Clearance-ul de funcționare este produs de a cumpăra un import de program, în conformitate cu legile locale țară reglementările vamale. Plătească anumite taxe de import, prin diferite norme și locale, valoarea în vamă de produse diferite pentru a colecta. Cumpărătorul ar trebui să plătească tariful vamal locale personalizate direct. Vă rugăm să rețineți că taxele vamale se plătește la obiceiurile locale, nu să ne și Exprime, este responsabilitatea ta, pentru țara ta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 45cm x 43cm x 60cm (17.72in x 16.93in x 23.62in)
Greutate Pachet 29.0kg (63.93lb.)
Nume De Brand curte
Material De înaltă Calitate, Prelata PVC si Nailon
juegos joc inflables castillo inflable
Dimensiune 3.5x3x2.5M
de stat complet nou
Impozite sau taxe Plătite de către cumpărător
Suflanta de castele gonflabile sărituri 450W Suflanta Puternica Inclus
transport prin DHL
Tip castel gonflabil
design Trambulină Gonflabile
Numărul De Model 6210
trambuline gonflabile gonflabile jucării piscină jucării gonflabile, piscina gonflabila slide
Intervalul De Vârstă > 3 ani
cama elastica parc de distracții Rezidențiale Castel Gonflabil, Trambulină cu plasă

Produse similare