Pentru ATV-uri 190T Camuflaj capota M - XXXL Dimensiunea de Înaltă calitate dune buggy acoperi auto scut militar de fani cel mai bun cadou

68.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


detalii produs

Nume: beach masina acoperi / plaja masina acoperi / plaja masina. Funcția: Soare / ploaie / praf Material: 190T poliester taffeta PU acoperite cu nano argint, materiale ecologice, anti-imbatranire (durabilitate) Culoare: Domeniul de Camuflaj de Culoare ( Partea din spate este de argint) Executiv standard: 10284-1997 SB/T Specificatii:

Dimensiunea vehiculului metoda de măsurare: Lungime: distanța maximă între roțile față și spate Latime: distanța maximă între o mână de ajutor sau o oglindă, un mare unul. Lățime: distanța maximă între o mașină de mânerul ușii sau cele 2 oglinzi. (pentru a alege una dintre cele mai mari de la distanță). Vă rugăm să rețineți: masina Ta dimensiune trebuie să fie mai mică decât acoperă dimensiunea de masă. Vă rog, în funcție de lungimea efectivă de masina ta pentru a alege masina de acoperire. Și alegerea mașinii de acoperire lungime este mai bine mai mult decat masina timp de 20 de centimetri, apoi se va mai adecvate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 3cm (15.75in x 11.81in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Tip De Element Huse Auto
Element De Lungime 0m
An toate
Tip De Material Alte
Lățime Produs 0m
Nume De Brand Bunsou
Înălțime Element 0m
Articol Greutate 0.5kg
Caracteristici Speciale capac

Produse similare