YQLNNE 2018 Moda Roșu de Îmbinare Alb fara Bretele Rochie de Seara Lunga Femei Petrecere Rochii de pe Covorul Roșu Halat De Petrecere

538.97lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Descriere Produs

Detalii Descrieri

Standard Dimensiunea Diagramă

Dimensiune particularizată & Cum să se Măsoare

Toate rochiile noastre pot fi PERSONALIZATE ( Inclusiv Dimensiunea Standard ) ! și nu există nici un cost suplimentar pentru a face dimensiuni personalizate,Dacă vrei să fii Dimensiune personalizată, vă rugăm să selectați din opțiunile de dimensiune: "Custom Made", atunci când plasarea comenzii și lăsați-ne Măsurători ( în Funcție de măsura noastră grafic ),vă Rugăm să măsurați următoarele DIMENSIUNI cu precizie ! ! 1. Bust : _____ Cm / Inch 2. Talie : ________ Cm / 3 Inch. Șold : ________ Cm / Inch 4. Umăr la umăr : ________ Cm / 5 Inch. Umăr Talie : ________ Cm / Inch 6. Lungimea Brațului : ________ Cm / Inch 7. Răscroială A Mânecii : ________ Cm / Inch

8. Biceps : ________ Cm / Inch

9. Cot : ________ Cm / 10 Inch. Încheietura Mâinii : ________ Cm / Inch

11. Umăr la Etajul : ________ Cm / Inch

12. Înălțimea : ________ Cm / Inch 13. Tocuri : ________ Cm / Inch

( Dacă aveți orice întrebări n-am cum să-l măsoare , vă rugăm să ne anunțați că ne va ajuta să-l rezolve ,Sugerează pentru a măsura dimensiunile strict în conformitate cu instrucțiunile de mai sus de către profesioniști.)

Culoare Chart - - ( Satin Elastic )

Puteți alege culoarea ta preferata de la t lui diagramă de culoare ,și spune-ne la numărul de culoare !

Ambalaj & Livrare 1. Rochia ta va fi ambalat intr-un plastic rezistent la apa sac în primul rând, și apoi în profesionale DHL/EMS/expediere UPS sac 2. Noi lucram cu DHL, UPS, EMS, Aramex, China Post Air Mail, Vom folosi, de asemenea, alte post office depinde de diferite țări și de siguranță, și vă vom informa cu numărul de urmărire după post .

Politica De Returnare

1.Vom accepta întoarce dacă rochii au probleme de calitate, greșit timpul de livrare. Vom organiza, de asemenea, dreptul de a refuza orice nerezonabil de returnare, cum ar fi dimensiunea greșit ne-ai dat sau dimensiune standard de care ne-am făcut bine, dar oferim gratuit modificare. 2. Ai 7 zile să ne contactați pentru returnarea de la data la care ați primit-o.

3. Următoarele probleme sunt pe deplin rambursabil: Dimensiunea Greșit, de Culoare Greșit, Greșit stil, deteriorat dress - 100% de Restituire, remake-ul unuia sau a reveni de plata de 50% dacă vă păstrați rochia.

4. Returnat trebuie să fie în stare perfecta (ca nou). Puteți încerca rochia, dar asigurați-vă că nu pentru a întinde sau de a face orice pete murdare. În caz contrar, acesta nu va fi acceptat. 5. Fără Întoarcere: Purtat, Parfumat, Modificate sau fara Brand original și Etichete. 6. Nici o Restituire: Personalizat-a Făcut Pettie sau Plus Dimensiune și a Făcut să caietul de sarcini. 7. taxa de transport pentru returnare sau de schimb ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Contactați-ne și Feedback-ul

O .Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să Urmați magazinul nostru .Sperăm că vă veți lăsa, de asemenea, feedback-ul pozitiv și de 5 stele, DSR, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și serviciu.

B. Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback Redus, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

C. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati, va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore ( cu excepția weekend și de sărbători).

Povestea Noastră

Eu și echipa mea de la studiul de design vestimentar facultate , am absolvit în 2014, datorită dragoste și interes în rochie, am inceput afacerea noastră cale, și acum avem o experiență foarte bună, și pentru rochia perspective Unice, noi avem propria noastră fabrică, ne asigurăm că fiecare rochie este cea mai buna calitate si pret, rochii - suntem profesioniști !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Numărul De Model A089-
Sezon Primăvara . Vara. Toamna .Iarna
Silueta O-Linie
Dimensiune Regular Size . Plus Size
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Tipuri Sexy .Moda. Elegant . Frumos .Vintage
Ocazie Seara.Petrecere.Balul de absolvire.Baile .Festa . Fiesta
Talia Naturale
Tip De Alimentare Servicii de OEM
cuvântul cheie Vestido de festa
Culori Alb .Negru .Șampanie.Roșu .Albastru Regal .Paletarul De Culori
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Imagini Reale Da
Ambalare Caseta De Culoare. Opp
Nume De Brand YQLNNE
Tip De Element Rochii De Seara
Tipuri De Vânzări De vânzare cu amănuntul . En-gros
Element De Moda simplu
Built-in Sutien Da
Decolteu Strapless
Tren Nici unul
Maneca Stil Fără mâneci
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, Dimensiuni Personalizate
Locul de Origine China Continentală
Tesatura Tip tricotat
Decor Drapat,Încreți
Material Poliester,Nailon,Fibre De Bambus

Produse similare