Papagal Pasăre de Companie Jucărie Macaw Agățat Mesteca Jucărie Clopote Blocuri de Lemn Leagăn Colorate 2AU7

23.94lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Papagal De Companie Pasăre Macaw Agățat Mesteca Jucărie Clopote Blocuri De Lemn Leagăn Colorate

Descriere: Adoptă materiale naturale, sigure și ecologice de calitate Alimentară culoare pe moarte, culori strălucitoare și în condiții de siguranță O mare jucărie pentru păsări În cursul de joc, puteți purta nu numai cu gura și gheare de pasăre, dar, de asemenea ajuta să-și dezvolte inteligența Material: lemn natural Culoare: colorat Lungime: Aprox 38 cm Lățime: Aprox 15 cm Inclus în Pachet: 1 x Papagal de Jucarie

1.Noi sprijinim următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Vilatudor.ro sunt prelucrate prin Alipay. 2.Puteți să ne contactați în primul rând pentru o cantitate mare de ordine. 1.Timp de preparare: de obicei, în termen de 3 zile .

2. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3.Dacă sunteți dornici de a primi pachetul, mai sigur și rapid de logistică, și au exacte informații logistică, vă recomandăm să alegeți Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, China Post Regidted Air Mail, epacket, DHL si EMS. 4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5.Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. 1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi. 2.Face vrac CSV / Excel picătură de transport maritim. 3.Livrare rapida in 48 de Ore. 4.E-Pachete disponibile pentru țările NOI,CA,AU,marea BRITANIE,etc. 5. Nici o factură sau chitanță inclus.

Vă sugerăm să contactați-ne prin intermediul Comerțului Manager pentru o mai rapid feedback-ul.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări,ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.21kg (0.46lb.)
Nume De Brand CHAMSGEND
Cantitatea 1buc
Tip Păsări
culoare colorate
Material Lemn
Lățime Approx 15 cm
Lungime Approx 38 cm

Produse similare