VTOTA Primăvară Pantofi de Toamnă Femeie de Desene animate de Fluture nod Zapatos Mujer Alunecare Pe Pantofi pentru Femei Femei Confortabil Plat Mocasini FC8

43.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție,în funcție de picioare lungime a alege dimensiunea,astfel încât să puteți alege marimea potrivita!! Vă rugăm să alegeți dimensiunea, vă mulțumesc! Dacă arestill nu sunt sigur ce marime este costumul pentru tine,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Observați diferența de Culoare ar putea fi cauzate de diferite monitoare,lumini și de alți factori,culoarea finală, vă rugăm să consultați nostru actural bunuri. Cumpărători și de Plată Necesare în Prezent,puteți plăti folosind Visa,MasterCard,Western Union,Qiwi și transfer bancar. Transport Metoda de Transport maritim,China Post Aer Înregistrat Mail,ePacket,DHL,EMS Dlivery un Timp.DHL, de obicei, durează 3-5 zile lucrătoare(nu inclusiv de vacanță și de week-end) b.EMS, de obicei, durează 6-10 zile lucrătoare(nu inclusiv de vacanță și de week-end) c.ePacket, de obicei, durează 15-25 de zile lucrătoare(nu inclusiv de vacanță și de week-end) d.China Post Aer Înregistrat Mail(nu inclusiv de vacanță și de week-end) 1)7-15 zile lucrătoare de la Asia 2)10-30 zile lucrătoare de la Vest de Euro, Oceania și orientul Mijlociu 3)30-45 zile lucrătoare de la Sud Americe și Africa de Rambursare și a Reveni 1.Dacă nu există nici o problemă cu comanda,vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți în primul rând.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. 2.Toate elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală,în caz contrar, vom refuza restituirea. 3.Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele avut loc în revenirea proces. Feedback-ul 1.Dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați-ne 5 stele, inclusiv Element Descris. Comunicare și Viteza de Transport maritim. 2.dacă tu crezi că putem face mai bine,vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți în primul rând.Noi vă va oferi o satisfing răspuns.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)
Model Lupta Culoare
Numărul De Model pantofi femei,pantofi femeie,zapatos mujer
pantofi de femeie,de Culoare negru,roz
Elemente populare superficial gura
Model Tip Culori Amestecate
Tip De Element Apartamente
Material De Sus Tesatura De Bumbac
zapatos mujer,Caracteristici Portabil, respirabil
Poartă un fel Mâneci / seturi de pantofi
Tip De Închidere Slip-On
Material De Talpa Cauciuc
femeie pantofi,Dimensiune 35,36,37,38,39,40
Forma De Deget A Subliniat Toe
Branț Material PU
Dimensiunea Pantof 5, 6, 6.5, 7.5, 8.5, 9
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Toc Forma Plat cu
adecvate sezonului Primavara, Vara, Toamna
Nume De Brand VTOTA
Sezon Primavara/Toamna
Apartamente Tip De bază
Element De Moda Fluture-nod
Numele Departamentului Adult
Materiale De Captuseala PU
Ocazie Casual

Produse similare