Barbati Primavara Vara subțire modal pantaloni de Bambus Solid Lenjerie de corp Pantaloni Lungi Johns

70.73lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de corp

Descriere produs


detalii produs

Țesături din fibre de bambus. Secțiunea subțire neted, anti-bacteriene deodorant. În ultimii ani, exporturile Japoniei de înaltă calitate lenjerie de corp, pijamale, cea mai mare parte țesături din fibre de bambus, moale si confortabil .

Acest material căzuți sentiment de puternic, elastic mare.

Marimea L pantaloni lungi 98 CM, sold 100-150 CM, Talie 68-11CM ,potrivit pentru inaltimea 170 CM

Dimensiune XL pantaloni lungi 104CM, sold 102-160 CM, Talie 72-115CM ,potrivit pentru inaltimea 175-185CM

Dimensiunea XXL pantaloni lungi 110 CM, sold 106-180 CM, Talie 76-124CM ,potrivit pentru înălțimea de 180-195 CM

Dimensionarea Probleme

Terminat costumul poate varia cu plus sau minus 1 inch în anumite măsurători, după toate . costumele noastre sunt handsewn și client adaptate.

Probleme De Culoare

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată varia ușor de la real produs din cauza lightingand diferite monitor de calculator, iluminat, fundal, etc. Cu toate acestea, dacă credeți că elementul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru cele mai bune soluții.

Elementele sunt bine ambalate cu sac de ambalare pentru a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

** Transport gratuit

doar trimite prin China Post Air Mail,nevoie de aproximativ 15-25 zile lucratoare ajunge. dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să alegeți metoda de transport DHL sau EMS și plătească în plus transport maritim(5-9 zile pentru a ajunge de tine ).

Când ne-am vedea de plată pentru livrare, vom aranja nava pentru tine în termen de 2-4 zile pentru o comanda. (Maxim 3 zile)

Plata

* Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

*Escrow nostru este de preferat metoda de plata,avem, de asemenea, accesori pt diferite plăți de către T/T,Western union,Money gram și alții de mai jos.

Retur si Schimb politica

* Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi în original condiion pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback politica

* Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie.

***Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Satisfactia ta, urmărirea noastră!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.36kg (0.79lb.)
Greutate 250g ( rulment ) - 300g ( )
strat Pe Un Singur Nivel
Dimensiune L, XL, XXL
Tesatura fibra de bambus carbune
Tip De Element Long Johns
componenta de conținut peste 95%
Material vâscos fibre
Funcția termică
Grosime Subțire
Model Culoare Solidă
Pantaloni lungi Pantaloni
Gen Bărbați

Produse similare