NOU ochii protecție domino Solare auto întunecare/umbrire TIG MIG MMA-sudare cu ARC masca/casca/sudor ochelari sudor

198.06lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


începe

end

Element Parametru 1.Modelul de Filtru:EF10194. 2.Zona de vizualizare: 101×94 mm 3. Gama de UV/IR de protecție: DIN 16 4. Nuanta lumina: DIN 3 5. Umbra întunecată: DIN 5-9, 9-13, control Extern 6. Pornire/oprire: Automata 7. Timp de comutare (de la întuneric la lumină) : 1/30000s 8. Timp de comutare(întuneric la lumină): 0.1 - 1.0 s,control Extern 9. Sensibilitate: mic la mare, de control Extern 10. Modul: de Sudură/Grind, control Extern 11. Arc senzor:4 12. Alarma De Volum Redus 13. ADF Auto-verificare 14. Alimentare cu energie: celule Solare și baterii cu litiu fi schimbat Articol Charecteristic 1, arhitectura de securitate proiectare, internaționale stil pop, ergonomie, mare spațiu interior, ușor de utilizat, confortabil de purtat, o protecție completă a feței, gât și urechi; 2, folosind LCD de înaltă calitate și acoperiri optice, protejat permanent UV / IR de protecție (clasa de protecție 15 #), a se asigura că operatorul de razele nocive ale UV / IR prejudiciu; 3, cea mai nouă optică de control de cristal lichid, supapa de lumina auto-dimming technology, multi-strat LCD și sticlă acoperită, bloca în mod eficient cu raze ultraviolete, infraroșii, lumina vizibilă este mult mai ușor să treacă, protejând astfel sudori ochii, astfel încât să respecte în mod clar de sudare obiect, reducerea repetate de sudare, îmbunătățirea eficienței sudării; 4, schimbarea automată a lumina inițială a circuitului de comandă, ochelarii pe arc de timp de răspuns de mai puțin de 1/30000 secunde, de la luminos la nivel de stat într-un întuneric nivel de stat, reducând astfel neașteptate momente arc leziuni ale ochilor; 5, original anti-interferențe comutator de design pentru a preveni o parte apropierea complexului de mediu pentru a vedea în mod clar de sudare obiect; 6, arcul dispare, ochelari de protecție flip pentru timpul de stat luminos-protectie la nivel de întuneric nivel de stat să fie stabilit în funcție de cerere în termen de 0.1 secunde / 1.0 secunde; 7, cu nivel manual funcția de setare a schimba în mod automat lumina ochelari de sudura, luminos nivel de stat DIN4 întuneric nivel de stat DIN3-9,9-13 Întunecare sudare cap Detaliu Despre Afaceri, vă Rugăm să plasați comanda direct,și te rog remarca caietul de sarcini de care aveți nevoie,sau va vom trimite bunurile ca descrierea noastră.Multumesc. Sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Dacă scopul tău este foarte mare, vă rugăm să contactați-mă, poate că veți obține o mai bună preț.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 Scoruri Detaliu Vânzător Opiniile.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rog să ne dea POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca negativ/neutru feedback-ul.

Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.33kg (2.93lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 26cm x 26cm x 31cm (10.24in x 10.24in x 12.20in)
cartuș de dimensiune 360mm*240mm*220mm
Casca Material PP
Sensibilitatea mic la mare, reglabil fără trepte
Numărul De Model EH-302
Comutator De Timp 1/30000s
Auto-Întunecare Da
Alimentat Cu Energie Solară Da
Alimentare Celule solare&baterii cu Litiu
Zona De Vizualizare 101*94mm

Produse similare