ULT-cel MAI bun de Mare Viteză 6Gbps SAS Cablu 4xSATA 7Pin de sex Feminin pentru a 4xSATA 7Pin de sex Feminin Cablu de Înaltă Calitate pentru Server 1M

39.40lei

Adauga la lista dorintelor

Cabluri & Conectori

Descriere produs


ULT-cel MAI bun de Mare Viteză 6Gbps SAS Cablu 4xSATA 7Pin de sex Feminin pentru a 4xSATA 7Pin de sex Feminin Cablu de Înaltă Calitate pentru Server 1M de Mare Viteză Cablu Sata 6Gbps Sas Cablu de Înaltă Calitate pentru Server 1M Utiliza pentru conectarea la multicanal HDD Amovibil în caz de calculator, sau alte sata 7pin dispozitive web de Înaltă calitate nailon împletite pus toate cele 4 cabluri sata, împreună, pot păstra curat și ventilația în caz de Mare viteză de transfer de date de max 6Gbps Lungime Cablu:1M Pachetul Inclus: 1 x ULT-cel MAI bun de Mare Viteză 6Gbps SAS Cablu 4xSATA 7Pin de sex Feminin pentru a 4xSATA 7Pin de sex Feminin Cablu de Înaltă Calitate pentru Server 1M Despre noi: De la înființarea sa în anul 2010, ULT-cele mai BUNE au fost specializat în produse și soluții pentru dispozitive Mobile & accesorii PC, cum ar fi cablu de date, Audio și Video cabluri și Convertor (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45, etc) pentru a satisface nevoile diferite ale clienților. Vom înțelege că de calitate este premisa de tot pentru un brand international. Toate ULT-cele mai BUNE produse de uz RoHS plângere de materii prime, reducerea impactului asupra mediului. Pret: preturile nu includ taxe de import, TVA sau alte taxe locale.

Livrare:

Vă rugăm să verificați adresa de livrare înainte de plată. Cele mai multe articole vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucratoare. Și servicii poștale este în afara controlului nostru, uneori poate întârziere.

Garanție:

Toate produsele au garantie 12 luni perioada de după naștere, cu excepția utilizării necorespunzătoare cauzate de utilizatori.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un 5-stele. Orice problemă, nu ezitați să ne contactați și vom fi apreciat că, dacă ați putea împărtăși cu prietenii tăi.

Serviciu On-Line De Timp:

9:00 la 18:00(GMT +8)

De luni până sâmbătă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.04kg (0.09lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Tip Cabluri SCSI
caracteristică 3 sas cablu
Funcția pentru Gazdă sau Controller
Caracteristică 2 mini sas 4xSATA 7Pin
Lungime cablu 1m
Produse De Stare Stoc
caracteristică 1 Hard Disk Fanout Server De Date Raid Cablu
Caracteristica 5 mini sas cablu de 1m
caracteristică 4 cablu mini sas
culoare Firul albastru+negru nailon
Nume De Brand ULT-CEL MAI BUN
Lungime 1M
Pachet Da
conector 2 4xSATA 7Pin
Conector 1 4xSATA 7Pin cablu
Numărul De Model mini sas 4xSATA 7Pin

Produse similare