General Electric Vehicul Windows Puterea Motorului de acționare a Ferestrei 12V/24V Reglementare Stânga sau la Dreapta pentru Alegerea

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


General Electric Vehicul Windows Puterea Motorului de acționare a Ferestrei 12V/24V Reglementare Stânga sau la Dreapta pentru Alegerea Acorde o atenție la stânga sau la dreapta tip pe care doriți, atunci când se face o comandă, sau va vom trimite aleatoriu. Avem 4 tipuri de masina motorului de acționare a ferestrei de selecție: 4 gaura de 8 pinion ax, 3 hol 7 pinion ax, 4 orificii doulbe plat, ax, 4 square shaft hole. Această conexiune pentru 4 gaura cladire este chiar arborele. Vă rugăm să cnfirm dimensiunea motorului, numărul și mărimea, direcția stânga sau dreapta a motorului. Selectați stânga sau dreapta, în funcție de motorul original, dar nu doar din lateral de ușa de la mașină. Cel mai simplu mod de a compara motoarele noastre cu motor original, apoi selectați una la fel.

Consejos párr algunos clientes: Brasil : Por favor, inf óleo rmenos el CNPJ (empresa) o ACB (privado) despu é s de realizar el pedido. Argentina : Por favor, inf óleo rmenos su CUIT despu é s de realizar el pedido. Ruso : Es mejor tener onu nombre de la empresa, o por lo menos su nombre completo.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 13cm x 12cm (9.84in x 5.12in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Tip De Unitate bucata
Putere De Ieșire /
Numărul De Model 4 holeflat ax
Proteja Caracteristică Complet Închise
Tip Micro Motor
Construcții Magnet Permanent
Caracteristici cuplu mare, performanță bună, zgomot redus
Comutatie perie
Utilizare Masina
Viteza(RPM) viteza nominală despre 65rpm
certificare CE
Dimensiuni de model 4 gaura plat ax
Tensiune(V) 12V/24V
Eficiența IE 3
Curent Continuu(A) nu mai mult de 8A
Cuplu 3N.m

Produse similare