100buc/Lot Dia 5cm Rotund de Hârtie Kraft Tag-uri Pentru Haine Gol Cadou de Preț Atârnă Etichete Petrecere de Nunta, Carduri de Ambalare Etichete H0130

21.40lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dragă prietene,dacă vrei să cumperi Carduri cu logo-uri, vă rugăm să nu uitați să ne contactați înainte de a plasa o comanda. Ceva ce trebuie să știți înainte de a comanda de imprimare : 1. În general vorbind, ne min-cantitatea de comandă este 1000buc . 2. Logo-ul printind va costa bani în plus , vă rugăm să nu plasați un ordin direct. 3. Logo-ul imprimat pungi personalizare produse, timpul de livrare este mai lung decât pungi simple. 4. Logo-ul de fișiere pot fi PDF, AI si format JPG.

100buc/Lot Dia 5cm Rotund de Hârtie Kraft Tag-uri Pentru Haine Gol Cadou de Preț Atârnă Etichete Petrecere de Nunta, Carduri de Ambalare Etichete H0130 Material: Hartie Kraft Element Cantitate: 100buc/lot , pentru că acesta este numărul de mașină ,astfel încât cantitatea este de aproximativ 98-102pcs/lot ,vă mulțumim pentru înțelegere ! Dimensiune: 5cm = aprox 1.96" gaura dimensiune :5cm / 1.96" ( cărțile sunt făcute de manual, dimensiunea poate nu atât de perfect, sper să pot înțelege) Model: Rotund Note: pretul este numai pentru card ,nu inclusiv alte lucruri . vă rugăm să verificați dimensiunea înainte de a cumpăra , vă rugăm să nu imaginea de unul singur și a vedea în mod clar în descriere,se poate evita problemele . nu vreau să văd feedback-ul rău (despre dimensiunea)etc. dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să contactați cu noi ,multumesc!

Notă : din Cauza diferenței între monitoare diferite, poate imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

1. Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară. 2. Dacă doriți să utilizați o altă adresă de livrare, vă rugăm să ne contactați. 3. Uneori vom trimite produsele prin DHL SAU FEDEX gratuit pentru unele țări în cazul în care scopul este de peste 100usd.(În cazul în care parcela este de mare volum ,nu putem face ) 4. NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a plasa comanda ,vă mulțumesc !

1. Cele mai multe dintre pachetele noastre sunt trimise prin POST AIR MAIL în termen de 3 zile de lucru după ce vom primi plata. 2. În mod normal, va vom trimite coletul prin E-pachete pentru statele UNITE ale americii,va dura aproximativ 7-20 zile pentru a ajunge. 3. China Post Airmail Transport durează în mod normal în termen de 15-90 zile lucrătoare pentru a ajunge. Exact de zile de livrare variază în funcție de diferite țări. Uneori dura un pic mai mult , din Cauza expediere Locale sau din alte motive.S-ar putea merge mai mult de 20 de zile ,vă mulțumesc pentru înțelegere. 100buc/Lot Dia 5cm Rotund de Hârtie Kraft Tag-uri Pentru Haine Gol Cadou de Preț Atârnă Etichete Petrecere de Nunta, Carduri de Ambalare Etichete H0130

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Element De Lungime 0inch
Tip Bijuterii Display Card De Ambalare , Cercel Card De Imprimare
Moda Moda Bijuterii Inel Cercei De Afișare De Ambalare
culoare Maro
Utilizare Bijuterii Carton , Cercei Bijuterii Card
Material Hârtie
Lățime Produs 0inch
Înălțime Element 0inch
Articol Greutate 100g
Articol Diametru 5cm
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Stil Bijuterii Display De Ambalare Cercel Card
utilizare pentru Card De Bijuterii Colier Carduri De Afișare , Cercei Colier Cărți Tipărite
Caracteristicile Produsului Bijuterii Display De Ambalare Card Lables
SE POTRIVESC PENTRU En-Gros De Bijuterii Card Colier Cardul Cu Display
materail Hârtie Kraft
Ocazie Bijuterii De Hârtie Carte De Afișare , Predarea Display Card De Ambalare
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Tag-Uri, Etichete De Preț
Dimensiune Dia
Numărul De Model H0130

Produse similare