Oasis OH-5 Plus Chitara Clasica Umidificator cu 50% mai mult umidificare pentru Chitare în Uscător Mediu

100.73lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Privire de ANSAMBLU

În timp ce Albastru original Oasis oferă suficientă umiditate în multe medii, nu este eficient peste tot. Umiditatea cererile de deșert, de munte membre sau frigidă nord depășească umidificare capacitate de dispozitiv. Pentru acest motiv, Oasis dezvoltat de Oasis Plus+ umidificator. Plus+ este de aceeași mărime și formă ca cel original albastru Oasis, dar este realizat dintr-un material diferit, care oferă 50% mai multă umiditate de ieșire.

Pentru Oasis Plus+ Umidificator este de aceeași dimensiune ca originalul Albastru Oază și are 50% umiditate mai mare de ieșire, va fi necesar să se umple Oază Plus+ mai frecvent decât originalul Albastru Oasis.

Dacă se utilizează un higrometru, Oasis recomandă Oază Plus+ fi utilizat atunci când umiditatea aerului din încăpere este sub 25%. Original Albastru Oasis ar trebui să fie utilizat atunci când din jur umiditatea camerei este între 25-40%. Peste 40%, nu aveți nevoie să utilizați un instrument umidificator.

Este important, de asemenea, pentru a monitoriza umiditatea în interiorul instrumentului caz. Caz dimensiune, design, materiale și alți factori vor avea un impact umiditatea permeabilitate de fiecare caz. În timp ce normele generale sunt de ajutor, un bun higrometru situat în interiorul tabloului de caz vă va oferi cele mai bune informații cu privire la buna umidificare cerințe.

Eficient umidificare în climate extreme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 4cm x 4cm (5.91in x 1.57in x 1.57in)
Tip Umidificator
Numărul De Model OH-5

Produse similare