Înlocuire 3 Butonul Smart Card Pentru Renault Megane 433mhz cu Netăiat cheie lama de bună calitate

115.06lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noi 3 Butonul Smart Card Pentru Renault Megane, 433mhz cu netăiat cheie lama,cip ID46, complet nou, cu logo-ul.

ATENȚIE:

1.cumpărătorul ar trebui să știe bine dacă cheia se potrivesc pentru masini inainte de a cumpara, este mai bine să ceară locale lăcătuș sau noi pentru ajutor dacă nu sunteți profesionist.cheia inteligentă trebuie să fie de reprogramare cu masina ta înainte de a utiliza,puteți găsi un magazin 4s sau un lăcătuș profesionist la programe de ea.cumpărătorul ar trebui să ne spună ce frecvență ai nevoie după plată.

2.va vom trimite bunurile la noi clienți prin e-pack, se va lua 7-15 zile,alte țări clientul va folosi china post e-mail sau hk post mail,am t va dura aproximativ 10-40days, uneori chiar peste 2months.dacă doriți să obțineți elementul cel mai rapid, puteți alege transportul în regim de urgență, cum ar fi EMS,DHL, etc.., dar trebuie să plătească mai mult suplimentare de transport de marfă.dacă încă nu primesc articol când termenul de livrare s-a încheiat, pls nu ezitați să contactați-ne pentru a prelungi termenul, vom rezolva toate problemele , nu ușor de a deschide un litigiu, multumesc!

3. Noi nu poartă nici o Taxă, V. A. T taxelor sau de Zonă de la Distanță, Taxă. dacă zona este o zonă de la distanță, dincolo de normal livra, trebuie să plătească mai mult in plus

de transport de marfă.Pentru a ajuta cumpărătorii reduce sau evita taxa de personalizat, vom scrie "Cadou sau Probă" cu valoare scăzută prețul de pe factură de transport maritim.dar nu suntem responsabili pentru plata taxelor vamale și vămuire.

3. oferim 7 zile pentru o înlocuire sau de restituire după ce primiți produsul, costurile de returnare este responsabilitatea cumpărătorului decât dacă se întoarcă rezultatul din greseala noastra( adică vom trimite greșit sau obiecte defecte la tine ). Dacă doriți să se întoarcă elementul înapoi, niciodată nava înapoi prin DHL, vă sugerăm trimis prin EMS sau POȘTĂ, cu număr de urmărire pentru a Chineză grave vamale. Vă rugăm să ne contactați înainte de expediere înapoi, vom accelera procesul de returnare.

4.atunci când primiți nostru articol. pls nu ezitați să lăsați un comentariu bun. dacă aveți orice întrebare, pls nu ezitați să contactați-ne pentru a-l repara,nu-i ușor să lăsați un feedback negativ.vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți 100%.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 9cm x 3cm (5.91in x 3.54in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.04kg (0.09lb.)
Schimb Numărul Parte Nici unul
cip ID46
culoare Negru
Tip De Material plastic&metal
Nume De Brand PORSWAGEN
Material plastic&metal
Altă Parte Numărul Nici unul
Funcția smart key
Frecvența 433Mhz
Pachet Standard
Numarul Parte Nici unul
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea Nici unul
Greutate 30g
Starea Noi
Personalizare No
Numărul de Butoane 433Mhz
R/C Funcție Cu

Produse similare