De vânzare> Frumos Tibet argint naturale jadeit verde Dimensiune inel:6# 7# 8# 9#ciucure indian bijuterii boemia reglabil nunta

32.66lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Shippment:

Vom trimite comanda in termen de 1-2 zile lucrătoare după confirmarea de plată.

Am expediat în întreaga lume prin intermediul China poștale internaționale sau par avion.

1: statele UNITE ale americii: în mod Normal, timpul de livrare este de aproximativ 15-20 de zile lucrătoare.;

2: Marea Britanie. Canada. Australia: în mod Normal, timpul de livrare este de aproximativ 25-35 de zile de lucru, Uneori, poate întârzia o săptămână.

3: o Altă țară: în mod Normal, timpul de livrare este de aproximativ 30-40 de zile lucrătoare. Uneori poate să amâne încă o săptămână. Chiar și ocazional dura până la 35-45 de zile(Departe de Tara). Pentru că, Uneori, factori dincolo de controlul nostru, de exemplu meteorologice nefavorabile, de exemplu furtuni, zăpadă poate afecta timpii de livrare.

Oferim, de asemenea, rapid de transport maritim metoda:

Daca ai nevoie Urgenta de expediere, cum ar fi: DHL sau EMS solicită un cost suplimentar, care de obicei durează aproape 5-8 zile lucrătoare de siguranță pentru a ajunge . Ar trebui să liciteze în primul rând, dar nu plătesc, atunci contactați-ne pentru a trimite factura cu Livrare rapida metoda pentru tine. cumpărătorul ar trebui să ne contactați în primul rând.

Despre a Rezolva problema:

dacă nu primiți elementul în perioadă lungă de timp(Aproximativ 40-45 zile mai târziu). Vă rog, în primul rând trebuie să anunțați-ne. Vom fi sigur 100% de restituire bani sau gratuit schimb sau element de retrimitere. deci, nu aveți nevoie să emită litigiului.

Feedback-ul prietenos rating:

Cazul în care produsul a fost deteriorat sau pierdut pe shiping mod. Vă rog să nu vă Îngrijorați și supărați, vă Rugăm să contactați-ne în primul rând. Suntem foarte dispuși să accepte totul. și voi face meu cel mai bun pentru a vă ajuta să rezolve problema de comunicare. Deci, numai prin comunicare prietenos,este de a rezolva problema-un mod bun. cu toate acestea, unii cumpărători înainte de a rezolva o problemă în primul rând pentru contul nostru plece neutru și feedback-ul negativ (acest tip de comportament nu este binevenit)

Atunci când primiți elemente, vă rugăm să nu uitați să lăsați ne-pozitive de 5 stele rating de feedback. Acest lucru este foarte important. Vă mulțumesc foarte mult. Vrem ca tu să fii fericit cu produsul și serviciul nostru. Mersi Fiecare cumpărător pentru răbdare și înțelegere, stimă!

comunicarea va Vom raspunde în termen de 24-48 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Metale De Tip Nici unul
Lățimea Suprafeței De 2mm
Fine sau de Moda Moda
Ocazie Petrecere
Material Piatra Semi-pretioasa
Numărul De Model cercel nou
Stil Trendy
Inele Tip Seturi De Mireasa
Tip De Element Inele
Compatibilitate Toate Compatibile
Forma\model Runda
Dimensiune Inel 6, 7, 8, 9
Gen Femei
Setarea Tip Setare canal
Funcția Starea De Spirit Tracker

Produse similare