Universal Portabil Profesional de Mini Camere Trepied pentru Gopro Canon Nikon Sony DSLR Stand pentru Pescuit Flash de lumină

47.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Universal Portabil Mini 4 Secțiuni Camere Profesionale Trepied pentru Camere foto DSLR Canon Nikon Sony Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate, Potrivit pentru cele mai multe camere digitale, lampa de podea și camere video Acest trepied cu cap pan design este cele mai bune alegeri pentru fotografie în aer liber activități, cum ar fi pasionat de pescuit, nu numai ușor, dar, de asemenea, flexibil predarea, care face călătoria mai plăcută Cu super-flexibil picioarele sunt ușor pentru poziția pe suprafață inegală și aspră este fabricat din aliaj de aluminiu de construcție, ceea ce face ușor, în timp ce la bretele și non-alunecare de picioare păstrați-l în siguranță în loc! Specificatii: Material: aliaj de Aluminiu modele Aplicabile: Pescuit lampa, Camera, Max inaltime de lucru: 520 mm Contracție înălțime:330 mm sarcină Maximă: 5 kg Numar sectiuni: 3 Culoare: Argintiu & negru greutate Netă: 360g Notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare. pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc! Pachetul include: 1 x Trepied-1. Acceptam plata nominalizat de doar Vilatudor.ro(Escrow. T/T. western union,card de credit etc). 2. Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată ,vă rugăm să ne contactați pentru asistență.de transport maritim 1.În general vorbind,coletul va fi trimis la transportator în termen de 2 zile după ce vom primi plata(excepte de sărbători) 2 . 90% coletele vor fi livrate aproximativ 20-45days,dacă nu ați primit comanda dupa 60 zile,vă rugăm să ne contactați.Vom verifica informațiile de urmărire și de a oferi o soluție satisfăcătoare. 3.Putem folosi ecnomic metoda de transport maritim, atunci când comanda este mai mică de 5$,nu poate fi urmărită după ce coletul a fost expediat de aer.Dar poti primi coletul în cele din urmă,ne puteți cere să extindă protecția cumpărătorului. 1. Ordinea nu este plătit, inclusiv taxe vamale.Te rugăm să ne ierți,îmi pare rău,nu putem povara orice taxe vamale. 2. Vom declara o valoare scăzută, după cum doriți, pentru a evita taxa ,dar dacă e s-a întâmplat,vă rugăm să coorperate cu obiceiurile locale pentru a finaliza procesul de vămuire .Ne pare rau noi nu suntem responsabili pentru taxe vamale.

Cu siguranță,vom încerca noastre cele mai bune pentru a minimiza cost suplimentar pentru clienții noștri.

1. Acceptam retur sau schimb pentru un produs defect . Deci, vă rog, nu deschide dispute sau să ne dea un feedback negativ, fără comunicare. Cumpărătorii nu trebuie să vă faceți griji despre asta absolut! Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați atunci când te simți liber

Cred că ne putem rezolva problemele pe care le au .Îți promit că ne vor oferi o soluție satisfăcătoare! 1.Toate produsele sunt 100% originale, noi si testate inainte de expediere.Mereu am vrea să vă ofere o experiență bună. 2.Dacă sunteți mulțumindu-se cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.Cu siguranță,vom oferi 5 stele feedback-ul pozitiv. 3.Dacă ați primit un produs defect din cauza violent de transport maritim,exploatarea sau altele, motive,vă rugăm să ne contactați pentru o soluție bună înainte de a părăsi orice feedback negativ.

Multumesc pentru fiecare dintre care au încredere în noi! Promitem să nu minți niciodată nici unul! Cinstit și de încredere este cele mai importante lucruri pentru noi! Multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 10cm x 20cm (13.78in x 3.94in x 7.87in)
Utilizarea Aparat De Fotografiat Digital
Pachet Da
Nume De Brand PULUZ
Pliat Lungime (mm) 330
Max Extened Lungime (mm) 520
Greutate (g) 360
Material Aliaj de aluminiu
Numărul De Model 098
Tip Trepied Profesional

Produse similare