Argint 925 papadie pandantive colier moda colier de argint;accesorii;stil vintage;mingea pandantive lanț;

41.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transport:

1)Am expediat toate elementele noastre în întreaga lume de către EMS sau Hongkong post,mod de transport maritim va depinde de costul total.

2)EMS elementul va fi trimis după ce site-ul vertify plata în 24 de ore. De obicei dureaza 3-15 zile lucrătoare pentru livrare.

Toate elementele noastre sunt dotate standard cu tv cu costul de transport maritim.De obicei, durează 10-25 zile lucrătoare pentru livrare.Uneori, ca custome problemă și vreme problemă,aceasta va fi amânată pentru câteva zile.Acesta poate fi de pana la 30 de zile.

Politica De Retur:

Atunci când primiți produsele noastre, produsele noastre nu sunt mulțumiți de calitatea problemă cauzată de noi, contactati-în termen de 3 zile, vă rugăm să, vă vom returna plata la tine necondiționat,în Cazul în care probleme cauzate de compania expres,vă rugăm să respingeți să semneze și să accepte bunuri,apoi apel local compania expres și a depus o cerere cu compania expres despre problema.

Vanzatorul promite:

garanta că toate produsele 100% de brand nou, în strictă inspecția înainte de expediere va fi calitatea produselor, se asigura ca ai primit produsul fara probleme de calitate. Noi facem tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți. Dacă vă place aceste produse, vă rugăm să-l cumpere și să ne dea o șansă de a coopera. Bine ati venit pentru a scrie cu sfaturi valoroase. Trimite cele mai sincere urări.

Feedback-ul :

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Taxe de Import:

Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vom face toate bunurile ca cadou cu valoare scăzută. Dacă în țara ta și tu încă mai trebuie să plătească taxe vamale, e onoare și responsabilitate

Contactați-ne :

Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail! Vă mulțumesc ! Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 14cm x 5cm x 10cm (5.51in x 1.97in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.008kg (0.02lb.)
Forma\model Mingea
Lungime 46cm
Metal de culoare 43cm, 46cm
Pandantive De Tip Slide
Gen Femei
Tip De Element Pandantive
Ștampile Metalice 925,Sterling
Metale De Tip Argint
Nume De Brand Dankadi
Numărul De Model N288008
Material Argint 925
Fine sau de Moda Moda
Stil Romantic

Produse similare