Nou Sosit Import Performanță Motrică Tatuaj Machiaj Permanent Mașină Creion Sprancene Tatuaj Buze Mașină

209.93lei

Adauga la lista dorintelor

Tattoo & Body Art

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul meu!!!

Profesia Machiaj Permanent Mașină

Import motor

Potrivit pentru sprancene, pleoape si buze,de asemenea, pentru întreprinderile mici tatuaj de design.o mare de design și de calitate superioară ,nivel redus de zgomot înăbușit,au, de asemenea, mult timp garanție.Fi capabil să suporte uzură.Durata de viață este de două ori mai mult decât obișnuit machiaj permanent masini. INCLUS: 1x spranceana machiaj Permanent pen masina 1 x 4.5 V AC adaptor 20x machiaj Permanent ace 20x Permanent sfaturi de machiaj(ac capace) 20 x cupe de Cerneală 2 x inele de Cerneală CARACTERISTICI: 1)Steril și sănătos 2)ușor de a controla 3)Viteza de ajustare,lungime ac poate controla 4) plata Imediată, disponibil imediat. 5)folosiți pentru mic model de tatuaj,sprâncene și buze

ATENȚIE: 1, regim de Ralanti timp de aproximativ 10 secunde pentru a fi siguri electric de conducție este bine înainte de utilizare. 2, vă Rugăm să șurub ținând sfat și vei vedea acul tub. 3, vă Rugăm să faceți ace indoite un pic înainte de a introduce acul. 4, Pentru a evita pen fiind supraîncălzit, vă rugăm să nu utilizați pentru aproximativ 10 minute după ce un complet de tatuaj sprancene.

CAIETUL de sarcini: 1. rotație de stabilitate. 2. excelent electrice de calitate. 3. design excelent și de muncă. 4. ior de a forma o sursă de alimentare,alimentarea cu energie electrică realizat la standard UE,la nivel internațional(100v - 240v) 5. reparat rata este de aproximativ 1%. 6. viteza poate fi ajustată pe stilou, o poti face cu obiceiul. 7. mic zgomot, zgomotul a fost prezentat cu mai puțin de 15 db 8. potrivit pentru sprancene, pleoape si buze,de asemenea, pentru întreprinderile mici tatuaj de design. 9. toate părți ale mașinii folosite EOGAS aseptice de ambalare sterilizare, realizat de organizația mondială a sănătății standard. 10. mașină de fuselaj utilizați de unică folosință steril design, pigment, pentru a preveni întoarcerea în mod eficient izola virusul pentru a preveni contaminarea încrucișată de bacterii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 15cm (7.09in x 3.94in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Numărul De Model NMPN002A
masina de culoare Argint
Utilizare Sprancene,Creion De Buze
Numele produsului machiaj permanent mașină
Greutate 0.32 Kg
ac modle 1R,3R,5R,7Round ac,5F,7Flat ac
viteze 15000-35000/min
Material Din Oțel Inoxidabil
Tip Pistol Electric
Tensiune 110-220V/4.5 V
Tip Pistol Tatuaj
Nume De Brand XIMUKA
Mărfuri De Certificare A Calității CE
Locul de Origine China (Continentală)

Produse similare