Clasice Inel Acrilic Sticker Ceas De Vânzare Fierbinte Cerc Oglindă Stil Pictura Murala De Perete Decor Acasă De Vânzare Directă Ceas

30.36lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri

Descriere produs


Clasice Inel Acrilic Sticker Ceas de Vânzare Fierbinte Cerc Oglindă Stil pictura Murala de Perete Decor Acasă de Vânzare Directă Ceas Material:Acril dimensiune Totală:60x45cm sau 86x76cm dimensiune Ceas:10cm Gol Cercuri:20 cm,16.5 cm,13,5 cm,10,5 cm,7.5 cm,5cm. Solid cercuri:7.5 cm,6 cm,5 cm(2 buc),4,5 cm,2.5 cm.1.5 cm. Cu 12,3,6,9 numere pentru a fi un set.

Cald Prompt

Toate produsele noastre pot fi en-gros, dacă este necesar, vă rugăm să ne contactați pentru oferta!

Daca cumperi mai multe produse, vă rugăm să pune produsele în coșul de cumpărături ,și apoi face plata împreună.

Transport

Vă rog, atenție ! Suntem internaționale vânzător din China continentală. Vă rugăm să fie pacient! Ne oferă, de obicei, standard international airmail. Acesta poate dura aproximativ 10 până la 30 de zile lucrătoare de la livrare. Dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi, vă mulțumim pentru înțelegere.

NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa.

Coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele. Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

Vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.

Feedback-ul

Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar un minut. Vă mulțumesc! Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vă mulțumesc!

Despre Noi

Fabrica noastra este situat în China. În prezent, Aderarea la filosofia de afaceri "client în primul rând, de Înaltă calitate și ieftin" , putem oferi clientilor nostri cu servicii de calitate.

Putem oferi de înaltă calitate și preț rezonabil al produsului. Sunteți binevenit pentru a comanda.

BC14_FF29.31.35FV2

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate Set
Forma Singură Față
Greutate 100g
Numărul De Model S25-M
Material Acril
Caracteristică oglinda
Model Rezumat
Combinație Separă
Ceas De Perete Tip Acril
culoare Argint, Aur
Tip Ceasuri De Perete
Corpul Material Acril
Rezervă De Energie De Tip Digital
Stil Modern
Tip Display Ac
Aplicabile De Plasament camera de zi
Nume De Brand SeaOtterBB

Produse similare