Industria franceză de siguranță priză 16A 250V IP54 NF certificare negru 2p+E UE impermeabil conector de alimentare priza

39.89lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Industria franceză de siguranță priză 16A 250V IP54 NF certificare negru 2p+E UE impermeabil conector de alimentare priza

Cumpărătorii Observat:

Specificatii produs: 16 a 250 v Coajă de culoare: negru nivel rezistent la apa: IP54, franceză standarde de Certificare: NF Potrivit pentru utilizat în toate tipurile de alimentare, aer condiționat, frigider, mașină de spălat priza, se poate forma un set complet de mobilier, echipamente de instalare, poate fi folosit pentru interior si exterior, baie, wc, cu capac rezistent la apa, praf-dovada, rezistent la apa splash . Producția detaliu imagine:

Producțiile De Certificare:

1. Lungă interne de transport este afectată de multe lucruri neașteptate

---pentru a Înregistra Post Mail /Vilatudor.ro Transport, General nevoie de 10 - 60 de zile ,

---pentru Ordinare Pachet Mic(mai este transport gratuit),General nevoie de 20-90 de zile ,

---pentru EMS,General nevoie de 5-15 zile ,

---pentru DHL, FEDEX, UPS, TNT,General nevoie de 3-7 zile,

Dacă de-a lungul timpului ,vă Rugăm să ne anunțați pentru a prelungi durata de protecție sau de restituire.

2 . Rusia/Ucraina Cumpărător

... - Pentru că de rusia/ Ucraina politică , vă rugăm să confirmați numele complet ,

3.Brazilia Cumpărător

---Registrul de Poștă general nevoie de 70-95 zile ,pls observa că .

Ne va livra-le ca un Cadou sau un Eșantion și va declara pentru a reduce taxele de import, și să declare o valoare scăzută. Sunteți responsabil pentru orice taxe suplimentare, cum ar fi impozite, taxe, TVA, sau tarifelor pentru primirea acestui tip de marfă în țară. Dacă veți găsi informații despre taxa de import situația în țara dumneavoastră, și cred că există modalități de a reduce impozitele trebuie să plătească (sau să elimine taxele total), spune-ne de ce ai nevoie de a pune instrucțiuni (în ceea ce privește etichetarea, ambalarea, declarații, facturi, etc.) în câmpul de comentarii în timpul checkout. Suntem mai mult decât fericiți să urmați instrucțiunile.

Atunci când face comanda online ,pls observa : Display lumina și trage va afecta culoarea produselor, imagini numai pentru referință, obiectul nostru de produse disponibile.

Acest articol a fost strict verificate și ambalate în starea inițială înainte de expediere.

Garantie: 7-de zile de Returnare pentru Rambursare/1 an de Reparații. Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului. Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou sau de a reveni pentru o rambursare completă. Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata. Cu toate acestea, taxele de livrare nu va fi rambursată, dacă sunteți doar nu mulțumindu-se cu obiectele, nu s-a defectat pe drum sau probleme de calitate. Vă rugăm să înțelegeți că, de transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport produse înapoi.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI FEEDBACK-UL POZITIV ȘI 5 STELE, DACĂ SUNTEȚI MULȚUMIT CU PRODUSELE NOASTRE ȘI SERVICII. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Nume De Brand USBO
Culoare Negru
Protecție La Suprasarcină Da
Comutator Master No
Temperatura mediului ambiant -10--55C
Sub-Comutator de control No
Tensiune Nominală 250V
Sincron Rectificare Tehnologie No
USB Putere Totala NO
certificare NF
Numărul De Model Franceză soclu
culoare Negru
Protecție La Supratensiune No
IP IP54
Suport De Încărcare Rapidă No
Cerere Industriale
Tip Extensie Soclu
WIFI No
Împământare Standard De Pregătire
Material H62 PA66
Porturi USB Număr Nici unul
Putere nominală 4000W
Numărul De Puncte De Vânzare 1
Curent Nominal 16A
Cablu De Extensie Lungime Nici unul
Funcția Rezistent la apa franceză soclu
Nominală 16A 250V
Singur USB de Iesire Max Nici unul
Standard Franceză soclu

Produse similare