PE Realistă de sex Masculin Manechinul Dummy Mort Pentru Pălărie și ochelari de soare și cu Peruci de afișare,Capete de Manechin

70.97lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acest cap de manechin este ideal pentru peruci și bijuterii de afișare. Acest cap de manechin este capul poate fi rotit în orice direcție doriți. Capul poate fi înclinat. Dacă doriți, puteți chiar re-modela! Acest cap de manechin este confectionat din plastic de înaltă calitate, cu extrem de realist machiaj. Capul de manechin poate fi disemble în bucăți . Vino și de a inspecta și veți cădea în dragoste cu acest cap de manechin pentru sigur!

Material: PE

Notă: materialul de capul ei, iar baza este un pic diferit, deși ele sunt un alt tip de plastic, astfel încât culoarea de această partea a doua va fi un pic diferit, dar se pare ca la fel pe fotografie.

Peruci și alte accesorii pe fotografie nu sunt incluse

Inaltime: 50cm

Circumferinta capului: 58cm

cu urechea, dar fără găurile pentru cercei.

cu lungi gene.

Orice confuz doar nu ezitați să ne contactați.

În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca un cadou și o valoare mai mică pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc, cum ar fi Brazilia,Polonia,italia. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

Dacă aveți nevoie pentru a declara valoarea reală pe parcle, vă rog să ne spuneți cu scopul de mesaj,e-mail sau trademanager .

Cald garantii:

1. Proces rapid: comanda Dvs. va fi procesată în termen de 48 de ore.

2. Rapid de transport maritim de serviciu: E-pachete și Global uri sunt acceptate.

3. Asigurarea calității: se Întoarcă și politica de Rambursare sunt acceptate.

Cromatică:

1. Toate produsele furnizate de fotografii pentru fotograf profesionist, atent repara erorile de sistem și de culoare cât mai mult posibil și real mărfuri de ajustare, fizică.

2.Dar din cauza lampa de lumina, ecran color abatere, înțelegere personală de diferite culori, obiect ar putea exista unele fotografie color, cu această problemă nu aparține de mărfuri problemă de calitate, culoarea finală cu bunuri reale va prevala.

DIMENSIUNI:

1. durează, de obicei, " CM " ca unitate.

2. Nu există nici o relație absolută între înălțime și greutate și dimensiune. 155 CM înălțime poate purta aceeași dimensiune rochie cu 168 CM inaltime

3. Dimensiunea bustului este factorul-cheie în mărime de selecție

4. Încercarea de personalul bustul este dimensiunea după purtarea invizibil lenjerie de corp.

Sfaturi: Dimensiunea diagramă este doar pentru referință, cu măsurători de eroare de 1-2cm, este normal, nu calitatea problemă, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Livrare:

1. Noi oferim 3 tipuri diferite de servicii de expediere pentru diferite cerere, după cum urmează:

1: China post air parcel.

Ne păstrăm dreptul de a alege altele transportator în mod corespunzător.

Dar este nevoie de aproximativ 15-40 zile de lucru după ce a fost postat. Uneori va fi amânată până la 41-60 zile de lucru din cauza vamale sau a altor probleme, cum ar fi vremea locală problemă, astfel încât este nevoie de suficientă răbdare să aștepte produse. Și atunci când vă alegeți acest mod de transport, atunci credem că sunteți de acord să accepte această întârziere dacă se întâmple.

2: Non-transport gratuit--EMS, E-pachete sau DHL global mail dura aproximativ 5-20 zile de lucru; vă recomandăm să utilizați adresa de E-pachete și global mail.

Al 3-lea: Non-transport gratuit-- DHL, UPS, FEDEX, TNT , Ar dura aproximativ 3-7 zile de lucru;

Normal vom alege china post ca transportator, în același timp, ne păstrăm dreptul de a alege mai repede de transport pentru tine.

2. Vă rugăm să fie informat internaționale livrare extrem depinde de obiceiurile locale și servicii poștale . Pentru a-ți primi la impozitul minim, vom declara element cu valoare redusă; orice taxe la import este pe tine.

3. Vă rugăm să confirmați mod de transport și de plată, și ne va livra produsele la tine cât mai curând posibil, atunci noi vă va spune numărul de urmărire;Oricum, postul tau va fi luate în grijă atunci când îl primiți.

4. Toate comenzile sunt trimise in standardul nostru de ambalare. Vă rugăm să fi sigur de a oferi Detaliu Nume/Adresa/ cod postal/numărul de telefon , este necesar de transport în Transporturile Internaționale. Nu putem livra o ordine Internațională fără Adresă /număr de telefon. Ne va livra la adresa implicită care le oferim in Custodie, dacă nu ne informează. Și un număr de telefon este important atunci când vă lăsați adresa dumneavoastră. În cazul în care parcela se întoarce pentru a-ți greșit informații cum ar fi Numele /Adresa/ cod postal/telefon, nu ne asumăm responsabil . Toate costurile datorită greșit informații vor fi oferite de tine.

5. Am expediat pachetul DDU, " taxe și impozite neplătite ", și nu colectează TVA-ul, taxele și/sau impozitele și nu poate prezice ce anume se percep taxe. Dacă faci suporta aceste costuri suplimentare, acestea trebuie să fie prestate în scopul pentru pachetul de la vama. Ați putea fi supuse TVA, taxe de import, taxe vamale sau taxe care pot fi impuse de guvern. Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru vămuire. Taxele de Import, TVA, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător?responsabilitatea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 22cm x 22cm x 44cm (8.66in x 8.66in x 17.32in)
Greutate Pachet 1.6kg (3.53lb.)
Stil Stand
Manechin Tip Partea Superioară A Corpului
Dimensiune height50cm head size58cm
Nume De Brand Mare de bani
Caracteristică Plus Dimensiune
Gen Bărbați
Numărul De Model D2-ROB
Material PE

Produse similare