Rucsac pentru Laptop De 15 15.4 15.6 17 17.3 Inch Multifuncțional Servieta/geanta de umar/geantă de mână Sac de școală Pentru Macbook Pro bărbat femei

113.00lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


Dimensiune:33*46*13cm(din Cauza de măsură diferite metode vor fi de 1~3 cm gama de eroare) Aceasta Geanta este multi-design poate potrivi conține 15.6~17/17.3 inch laptop. dacă laptopul dvs. este dimensiunea este de aproape 33*46 cm sau mai mare decât 33*46 cm ,aceasta geanta nu poate conține ,pls amabilitate măsura laptop înainte de a face o comanda. Volum:32L Capacitate:0.97 kg(nu va avea o gama de eroare) Aceasta geanta este de foarte bună calitate , Și este o alegere bună pentru a utiliza aceasta geanta ca o fanfaronadă sac. Folosi atunci când mergeți la cumpărături și de a face activități în aer liber. este bun pentru un sac de școală pentru facultate /sac de călătorie este în capacitate mare, Aceasta geanta este comoditate ,În Design Multifunctional ,se poate utiliza ca un sac de mână /geanta de umar/, de asemenea, un rucsac .și în bună calitate și de mare capacitate. Despre diferite trage metoda de sac au unele diferă de la imagine. 1 sac poate conține ipad mini de 7.9 inch 2 sac poate conține ipad 234 în 9.7 inch in 1/2/3/4 loc design cu spuma, pot bună grija de tableta ta. Acesta este un Profesionist Electronice pachet de produse,Există Multe Spume, pentru a Preveni impactul. atât de multe review bun despre acest produs, Mai multe Detalii Poze

682 Stil

Dimensiune:31*45*15 cm(Pentru că de măsură diferite metode vor fi de 1~3 cm gama de eroare) Aceasta Geanta este multi-design poate potrivi conține 15.6~17/17.3 inch laptop. dacă laptopul dvs. este dimensiunea este de aproape 31*45 cm sau

mai mare decât 31*45 cm ,aceasta geanta nu poate conține ,pls amabilitate măsura laptop înainte de a face o comanda.

Ambalare detaliu:

interior cu maneci laptop sac în sac PP

plata:

Acceptam Alipay, de credit.toate plățile accepta de Vilatudor.ro .

Transport:

1.Elementele sunt expediate numai după ce plata este primită.Am în mod normal va trimite comanda dvs. inainte de a dealine

2.Timp de livrare:o: La NOI se va duce în jurul valorii de 7-14 zile lucratoare .

b: Australia , marea BRITANIE ,Canada , Asia și acesta vă va duce în jurul valorii de 12-21 de zile de lucru .

c: în alte țări , se va duce în jurul valorii de 4-8weeks cauzate de strict vamale .

.În cazuri rare,strict personalizat autorizațiile va face timpul de livrare, un pic mai mult,vă rugăm să fie pacient.

Dacă pachetul de întârziere ,Pls rugam sa ne conecta pentru a rezolva aceste probleme sau ne cere să extindă protecția cumpărătorului pentru tine în loc de a deschide un litigiu.

am promisiunea de 60 zile cumpărătorul de protecție ,dacă nu primesc pachetul ,pls rugam sa ne conecta de a extinde protecția cumpărătorului timp .

dacă nu primiți în 60days putem rambursare completă sau trimite unul nou .

3.Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător Alibaba adresa te rog confirmă adresa ta de pe Alibaba înainte de a licita. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

Client Din Rusia Să Acorde O Atenție!!!

Pls rog Lasa-mi Numele Tău Complet Cu Trei Parte ,Dacă Nu, Nu Puteți Primi Geanta.

Toate Adresa Pls Scrie Folosi Limba Engleză.Dacă Engleza Nu Putem Trimite Geanta Pentru Tine!!!!

4.Vă rugăm să scrie numele complet la adresa de pe Alibaba

Garanție Și Retur:

1.Noi oferim 1 AN Garantie. Cumpara cu incredere!

2.Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

3.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.

4.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

5.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.

Cam notă :

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutorul. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Ne străduim să răspundem la toate mesajele cât mai repede posibil.

3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 48 de ore.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 35cm x 5cm (15.75in x 13.78in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Numărul De Model SH668
Nume De Brand SOCKO
Loc de Original Guang Dong ,China
Dimensiune 15", > 17"
Modele aplicabile 17 inch laptop
Caracteristică Multi-funcție de design
Tip Rucsac Pentru Laptop
Gen Unisex
Material Nailon
Tip De Închidere Fermoar
culoare Albastru.Orange.Verde.Rose Red.Negru.galben
Utilizare ca Geanta de umar/geantă/rucsac
Model Tip Mozaic
Stil Rucsac Pentru Laptop
Pachet Da

Produse similare