2017 EVA Gros de 3 Culori 37x33.5cm solide în aer liber rezistent la apa Multifuncțional de Pescuit Găleată cu Grijă Rezervorul de Apă Aborda Cutii

179.74lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


7104631821842175

ALEGE-NE

------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Suntem powerseller în Vilatudor.ro, au echipa de profesionisti.

2.Trebuie să ne oferim Calitate Superioară, Preț Competitiv, Rapid de Transport maritim.

3.Cel mai bun și Serviciu în Timp util, de Satisfacție de 100% precum și discount de mare pentru ordine mari.

TRANSPORT

------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Vom trimite articole în termen de 3-7 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță) după plata fiind comfirmed de platforma.

2. Despre transport gratuit, Vânzător este Metoda de Transport maritim, este în funcție de valoarea comenzii, greutatea, și țara ta o selecție de cel mai rapid și cel mai sigur mod de transport.

3. Uneori, noi nu ne luăm după datele alese de transport fel, pentru că noi vom alege cel mai eficient mod de transport maritim pentru tine. Să primiți produsul mai repede.

POLITICA DE RETURNARE ȘI RAMBURSARE

------------------------------------------------------------------------------------------------- După primirea elemente, există un mod simplu de a rezolva problemele cu privire la calitatea, cantitatea, diferenta cu descriere sau trimiterea elementul greșit. Doar trimite-ne e-mail. Vom răspunde în termen de 2 zile lucrătoare și de alimentare cel puțin două soluții pentru tine. E o onoare pentru noi să vă oferim un sistem complet, fără griji și plăcută experiență de cumpărături.

În cele din urmă, vă doresc un fericit cumpărături, cele mai bune urări!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 40cm x 40cm (15.75in x 15.75in x 15.75in)
Numărul De Model HW2121
Cu Retractabil Picior sau Nu No
Tija De Material Alte
Tijă De Pescuit De Categorie Alte Tija
Poziția Lac
Lungime Tija <1.8 m
Nume De Brand FDDL
Cu Spătar sau Nu No
Material Plastic

Produse similare