Livrare gratuita comentarii pozitive pet/câine lama de tuns caine 0,2 mm lungime de taiere lama de 10#

43.60lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


100% comentarii pozitive din oțel inoxidabil de păr de câine lama câine 0,2 mm 10# lamei ascuțite și durabil, potrivit pentru pisică, câine, animale de companie și așa mai departe. De remarcat: toate produsele care provin din propria noastră fabrică,preț competitiv cu înaltă calitate în Mișcare lama avea două opțiuni materiale:ceramică și oțel, pls lasati un mesaj dupa plata,în caz contrar va trimite aleatoriu.

AFUPET este un producător de profesionist, care produce toate tipurile de animale de companie manipularea psihologică de produse, cum ar fi p et piepteni,pet masini de tuns,lame de companie,animale de companie foarfece,perie pet și pet îngrijirea unghiilor.

Avem 10 ani de experiență bogată cu cele mai recente tehnologii,produse ale firmei noastre sunt toate hot-vânzare în Europa, America de Sud, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-est, Japonia și Australia.

Aranjate pentru a navei în termen de 3-7 zile lucratoare de la plata.

Transportat de un FedEx,DHL,UPS,EMS și așa mai departe.

Timp de livrare aproximativ 3-15days

Vă rugăm să ne știu dacă vă poate primi elementele în termen de 15 zile după ce ai plătit, atunci putem investiga și contactați oficiul poștal pentru a rezolva problema.

Atunci când primiți oricare dintre produsele noastre deteriorat de la transport sau alte defect,ne-ar fi fericit să-l înlocuiască cu nici o taxă.Clientul trebuie să plătească costul de transport maritim.

Vom accepta"7 de zile de returnare":vă puteți întoarce înapoi fără nici un motiv în 7 zile după ce a primit produsele, ai nevoie doar pentru a plăti costurile de returnare.

Bine ați venit să ne dea sfaturi (produse,servicii etc.),ne cerem scuze pentru orice inconvenient pentru tine.

Satisfactia dumneavoastra complet pozitive și feedback-ul sunt foarte importante pentru noi! Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând,înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii posibile.

Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Am putea discuta online de ali-trade manager sau am putea lăsa mesaj pe ali express.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Locul de Origine zhejiang china
Model Nr. 10#
Articol SK5 câine tuns cu lama
Ambalare Standard
culoare țeapă
Tip Animale De Companie De Curățare Și Produsele De Ingrijire
timpul de livrare în termen de 3 zile
appliancant animale de companie
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model 10#

Produse similare