Neewer NW-700 Microfon Kit,include:(1) Microfon cu Condensator + (1) Microfon Stand +(1) Pop Filtru +(1) Șoc Muntele Alb

161.25lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Kit-ul include: (1)Alb NW-700 Microfonul Condensator + (1)Alb NW-35 Suspensie Foarfeca Brațul Sta + (1)Clemă de Montare Tabelul + (1)de Metal Shock Mount + (1)Pop Filtru + (1)Spuma de Parbriz + (1)de 3,5 mm tata-XLR de sex Feminin Cablu.

NW-700 microfon cu condensator adoptă complet nou circuitul audio. Captura bogat, corpolent sunet din surse care sunt direct în fața microfonului. La cardioid pick-up model minimizează zgomotul de fundal și izolate principala sursa de sunet.

NW-35 microfon caracteristici constructie din otel masiv și reglabil de proiectare. Poate fi ușor ajustat în unghi potrivit și înălțimea pentru a arăta perfect vocea. Sarcină maximă: 35oz / 1KG. Acest Suport NU este Potrivit pentru Blue Yeti USB Microfon.

Vine cu o masă de montaj clemă. Cu o pozitionare reglabila cu șurub, poate cu ușurință clip la orice desktop până la 1,7"/4.5 cm grosime. Vă RUGĂM să VERIFICAȚI grosimea de masă ÎNAINTE de a comanda

Mic Șoc Montare izolate de cele mai multe studio microfoane condensator de fizică vibrații, podea, și să stea de zgomot. Se potriveste pentru microfon de 43-46mm Diametru. Vă RUGĂM să VERIFICAȚI dacă microfonul dimensiune INAINTE de a COMANDA Descriere Produs *vă RUGĂM să REȚINEȚI: placa de Sunet, 48V Phantom Power, 1/4" pentru Cablu XLR & XLR să XLR Cablu sunt necesare pentru a achiziționa suplimentar.* NOTĂ: 1.Microfon cu Condensator funcționează numai cu dispozitivul care ar putea oferi suficientă putere(Tensiune Necesară:5V) pentru asta. Atunci când este conectat cu un computer desktop, Microfonul poate fi utilizat singur; Când este conectat cu laptop, vă rugăm să vă conectați laptop-ul la priza, sau de a folosi un 48V phantom power pentru a obține suficient de putere în cazul în care sunetul nu este clar și suficient de mare. 2.Dacă dispozitivul dvs. nu a putut oferi suficientă putere(atunci când este utilizat cu Amplificator sau Mixer, etc.), volumul sunetului înregistrat poate fi redusă, și vă rugăm să folosiți un plus de 48V phantom power adaptor pentru a conecta. 3.Microfonul nu poate fi utilizat cu telefoane mobile și tablet computer. NOTĂ: nu Se poate lucra cu Mac. 4.Daca vrei sunet mai bun efect, o placa de sunet ar trebui să fie utilizate. 5.Atunci când înregistrarea, vă rugăm să pune microfonul la distanță de la amplificator pentru a preveni înregistrarea de zgomot din cauza amplificatorului. (1)NW-700 Profesional de Microfon cu Condensator Are o cardioid pick-up model care izolează principala sursa sunetului și reduce zgomotul de fundal, subliniind performanța cu răspuns în frecvență buna gama pentru cel mai bun vocal. Nivel redus de zgomot, interval dinamic larg, de înaltă sensibilitate de ieșire. Material: Metal (1)NW-35 Foarfeca Brațul Sta *sarcină maximă: Aprox 35oz / 1KG* Dublu-fixate brațele echipat cu super-puternic de primăvară. Unghi reglabil și înălțime pentru a arăta perfect vocea. Material: Oțel Extinde până la Cca.31.5"/80cm. Pachetul Inclus (1)Microfon Pop Filtru (1)Metal Shock Mount (1)de tip Minge de Spumă Capac (1)Tabelul Clemă de Fixare (1)3.5 mm tata-XLR de sex Feminin Cablu: Lungime: Aprox. 8.2 ft/2,5 m

Acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

Am expediat la cele mai multe dintre țări,cu excepția AFO/FPO Elemente sunt expediate din China sau statele Unite ale americii, folosind par Avion,ajunge la cele mai multe dintre țări în decurs de 10-2o de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

2 luni Warranty.By cu încredere! Dacă nu sunteți mulțumit când voi primi articolul dvs.,vă rugăm să se întoarcă cu 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile.Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacția clientului! Feedback-ul este foarte importtant,noi vă solicităm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 48cm x 21cm x 9cm (18.90in x 8.27in x 3.54in)
Greutate Pachet 1.4kg (3.09lb.)
Stil Microfon Handheld
Nume De Brand NEEWER
Setați Tipul Singur Microfon
comunicare Cu fir
Traductor Microfon Cu Condensator
Utilizarea Microfon Pentru Calculator

Produse similare