TPZLTWI Pentru Mitsubishi Asx, Lancer 10 9 Outlander 3 Pajero Sport L200 Colt Carisma Galant Grandis Eclipse Montero 3D Autocolant Auto

23.94lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


TPZLTWI Pentru Mitsubishi Asx, Lancer 10 9 Outlander 3 Pajero Sport L200 Colt Carisma Galant Grandis Eclipse Montero 3D Autocolant Auto Caracteristici: 1.Fabricat de înaltă calitate moale material ABS cu un design dragut, este durabil și frumos 2.8 buc agrafe de un pachet, satisface nevoia ta pentru casa si masina spațiu pentru tăiere cablu USB, căști, cablu, incarcator linie de cablu, etc. 3.Păstrați cablurile de sub control, la un braț distanță și de a obține masina ta curat si organizat. Nu mai pierdeți niciodată cablu 4.3 M bandă dublu-adezivă pentru a lipi pe orice suprafata lucioasa: birouri, mese, pereti, dulapuri, mobilier, etc. 5.Ușor de a clip și de a elimina Caietul de sarcini: Tip:Masina de Adeziv Wire Clip Material:ABS Dimensiuni:2.6*1*1.5 cm/1*0.4*0.6"(L*W*H) Culoare: Negru Notă: Acest lucru este potrivit pentru cabluri în termen de 0,6 cm/0,4 la" grosime. Atenție: 1.Vă rugăm să curățați suprafața din zona țintă înainte de a lipi pe. 2.Stick-l și păstrați masina ta non-spălate în termen de 48 de ore pentru a obține cea mai bună adezivitate. 3.Încercați pentru a termina pași o dată, nu-l coaja de la o zonă și lipi pe un alt domeniu, pentru a evita rău adezivitatea. Pachetul include: 8pcs * cablu clip susținem următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Vilatudor.ro sunt prelucrate prin Alipay. Toate elementele pot fi urmăriți. Vom folosi Vilatudor.ro Standard de Transport maritim nostru default metoda de transport maritim,trimitem colete de la aproape fiecare țară din lume, și în mod normal cauzat nici o taxa vamala.Timpul de livrare este de aproximativ 9-35 zile, uneori, acesta va fi mai mare.este sigur,oficial și economice. Undelivery de Compensare: în cazul în care mărfurile sunt undelivery în timpul de livrare,va vom oferi plin de bani rambursare sau trimite bunurile din nou. 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (8 buc/lot)
Nume De Brand TPZLTWI
Tip De Autocolant Autocolante Creative
Ambalare Vine Ambalat
categorie 3D
Lățime Produs 1cm
Tip De Material ABS
Cantitatea 8pcs
Tip De Element Autocolante
Dimensiune 2.6cm*1cm*1.5cm
culoare Negru
Caracteristici Ușor de a clip și de a elimina
Numele Modelului pentru Mitsubishi
design Desene animate
Element De Lungime 2.6cm
Înălțime Element 1.5cm
Model OEM
Articol Diametru 1cm
Numele produsului Masina De Sârmă Clip
Autocolant De Plasament Interne
Tip Adeziv Sticker

Produse similare