Profit Zero Pătrat Rotund Obișnuit Nețesute Fibre de Poliester Bumbac PP Perna Moale Core Interior Perna Canapea Scaun de Masina Decor Acasă

37.22lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dimensiune: Toate produsele sunt cusut manual, toate pernele de bază sunt cusut manual, nu poate avea erori de aproximativ 1-2cm. Pachet: 1buc de pernă de bază. Descriere materiale: materialul de această pernă de bază este obișnuit non-țesute tesatura. Umplutura este Bumbac PP. Descriere: Imagine și real element poate exista o ușoară culoare, aceasta este cauzată de intensitatea luminii,metode de fotografiere și așa mai departe.

Memento, Dacă ai nevoie de perna full full, cel mai bun de selecție este de a alege o dimensiune mai mare bază decât față de pernă. Când ai pus perna de bază în pernă acoperă, pernă de bază ar trebui să fie îndoite și comprimat, apoi se pune în pernă acoperă încet și cu atenție. Pentru a facilita transportul, perna de bază sunt comprimate, atunci când primiți, vă rog, deschide pachetul, pat la stânga și la dreapta, și de expunere timp de 2 ore, în scopul de a restabili elasticitatea, face mai pufos. Perna de bază ambalajul este probabil să intre aer în timpul transportului, efect de compresie poate nu a fost atât de bun, vă rugăm să înțelegeți!

Subțire Non-Țesute Tesatura

Grosime Non Țesute Tesatura

Banda De Poliester Țesătură Pânză

Compania de Imagini de Livrare /timp de Livrare: va Vom trimite la tine cât mai curând posibil după finalizarea plății,în General expediate în termen de 7 zile (cu Excepția unor circumstanțe excepționale ). Diferite companii de transport au costuri diferite și diferite timp de livrare, vă rugăm să alegeți în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă veți plăti mai puțin de marfă, dar sper că timpul de livrare scurt, este imposibil. După cum știm cu toții,timp de transport maritim internațional este de multe ori de sub control,în special vamale, procesul este mult mai complex și imprevizibil. uneori este nevoie de câteva săptămâni pentru a goli mărfurilor din vamă. Ceea ce putem face este să încercați pentru a descrie informațiile în lista de proiecte. Sper că înțelegi! Tarife: pe Baza experienței anterioare, taxele de import se încadrează în două situații. În primul rând, în cele mai multe țări, aceasta nu implică nici o cheltuială în plus pe partea cumpărătorilor pentru mici similare sau low-cost obiecte. Al doilea, în unele cazuri individuale, cumpărătorii ar trebui să plătească unele taxe de import sau taxe vamale chiar și atunci când achiziționarea lor este mic. Aceasta depinde în principal de politica de import din țara dumneavoastră. Ca sa ratele specifice, va rugam sa consultati local biroul vamal Dacă convenabil, vă rugăm să ia inițiativa de a-mi spune aplicația corespunzătoare sumă. Customer service: satisfactia Dumneavoastra este nostru un singur scop principal. Deci, Daca e ceva te pot ajuta cu, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Dacă produsul are o problemă atunci când ați primit, vă Rugăm să ne trimiteți un mesaj, mai degrabă decât să ne dea orice feedback negativ sau neutru sau propuse de litigiu, se va încerca să rezolve problema rapid, vă Mulțumesc! Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile mele, va rog dati-mi de laudă. Ar fi extrem de apreciat dacă ai putea să ne lași un hotel de cinci stele feedback-ul și feedback-ul pozitiv, care va fi o mare încurajare pentru noi. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră în magazinul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 45cm x 30cm x 10cm (17.72in x 11.81in x 3.94in)
Greutate 0.2kg-1.5kg for each
Pachet pungă de plastic
Material Grosime Non Țesute Tesatura / Benzi De Poliester Țesătură Pânză
Cantitatea 1buc
Model Tip Solid
Grupa De Vârstă Adulți/Copii
Stil Modern
Metoda De Incalzire contact
Desfac și se Spală Nu Detașabil și Lavabil
Numărul De Model interior perna
Caietul de sarcini 60x60cm 900g, 30x50cm 350g, 45x45cm 500g, 40x60cm 600g, 50x50cm 700g
Nume De Brand CASA DE VIS
Tip Perna De Bază/Perna De Bază/Pernei De Bază
Umplere Polipropilenă bumbac
Utilizarea Mașini,Scaun,Podea,Bordura,Scaun,Canapea,Gât, Hotel, De Dormit, Lenjerie De Pat
Model Pur
Dimensiune 30cm-60cm
Forma Runda
Technics Nețesute
culoare Alb

Produse similare