UE 220v 60w DIY Temperatura Reglabila ciocan de Lipit Kit Sudura Cuțit, Șurubelniță Pistol de lipit de Reparare

119.58lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


NE 29.68 / bucata NOI 29.88 / bucata NOI 28.88 / bucata NOI 59.98 / bucata NOI 21.38 / set UE Priza 220v 60w Temperatura Reglabila Electric Kit de Lipit Sfaturi de Sudură Portabil de Reparații Instrument de Sculptură Tin

Caracteristici:

1, 12-în-1 kit Complet: Acest kit vine cu un fier de lipit, 5pcs schimb de lipire sfaturi, 6pcs instrument de lipit, de aspirație tin dispozitiv, anti-static, pensete, Y forma de lipit sta și așa mai departe, gama completa, usor de utilizat.

2, se încălzească rapid: ciocan de Lipit are un termostat special de circuit pentru a controla temperatura, se încălzește rapid. Temperatura reglabila cu termostat gama 200-450 grade celsius.

3, Ușor de utilizat: Nu este nevoie de statie de lipit, doar plug and play. Mâner moale conceput ca maxim confortabil poate reduce alunecarea. Cu sfaturi interschimbabile

4, Inclusiv tipurile de instrumente, să îndeplinească diferite fine cerințele proiectului.Elementul este mare pentru reparații electrice, DIY acasă și lemne de proiecție.

5, Usor de Depozitare: Pânză geantă de mână este destul de convenabil pentru a stoca instrumente mici și ușor de transportat.

6, de economisire a Energiei și Eco-friendly: Utilizarea cea mai recentă tehnologie de economisire a energiei, ultra-înaltă eficiență energetică radio, de protecție a mediului.

Pachetul include:

1 x Cuțit(14CM)

5 x Bucati Lame de Schimb

1 x Surubelnita (Conține 4 Schimb Cap de Șurubelniță)

10 Bucăți x D7*100mm Lipici Stick

5 x Piese de Schimb ciocan de Lipit Sfaturi

1 x pistol de lipit (100V-240V, 20W, UE plug)

1 x Y Forma de Lipit Sta

1 x Sârmă Staniu (Diametru-1 mm, 50g)

1 x Pompa de Dezlipit

6 x Bucăți Instrument de Lipit

2 x Penseta

1 x Regla Temperatura de Lipit (220V, 60W, UE plug)

1 x cutie

1 x săritor

1 x bază de colofoniu

1 x Șurubelniță

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că puteți să-l accepte înainte de a plăti pentru ea.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Atenție:

1. În timpul utilizării, acesta poate fi plasat pe suport de fier sau păstrați-l plat pe suprafața de lucru (în scopul de a face piese metalice de fier de lipit are o bună ventilare și disipare a căldurii efect). Vă rugăm să nu stea lipit de sfaturi și locul vârfurile în jos, atunci când de încălzire, în caz contrar, există riscul de ardere fier dizolvat mâner de plastic.

2.Vă rugăm să nu reglați fier de lipit la temperatura de 450 de grade Celsius pentru o lungă perioadă de timp, peste temperatura excesiv va accelera oxidarea fierului, atunci acesta va fi dificil de a fi lipit.

3. Vă rugăm să folosiți un burete pentru a șterge curat, după utilizarea, și re-tin pentru a se asigura că poate fi ușor de conserve pe thsoldering sfaturi.

4. Când ciocanul de lipit nu este folosit temporar, ciocan de lipit de temperatură ar trebui să fie ajustate la 200 de grade Celsius, dacă nu sunteți folosind ciocan de lipit pentru mult timp, sursa de alimentare ar trebui să fie oprit.

Despre Plata:

1.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate, atunci când completează cumpărătorul\\'s de informații (cum ar fi numele complet, detaliat adresa, codul poștal și numărul de telefon).

Transport si Livrare:

1.Singapore post : Despre 15-35 de Zile pentru a ajunge,

2.China Post Air Mail : Despre 15-90 de Zile pentru a ajunge.

3.DHL:Aproximativ 5-15 Zile pentru a ajunge

4.EMS:Aproximativ 7-15 Zile pentru a ajunge

5.Valoarea minimă va fi scris pe pachet, vă rugăm să don\\'t vă faceți griji cu privire la taxa.

6.Vă rugăm să fie informat internaționale de livrare depinde foarte mult de vreme, de sărbătorile legale, controlul Vamal, etc, vă rugăm să așteptați pentru coletul cu răbdare.

7. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.

Despre Feedback-Ul:

1.Cumpărătorul\\'s confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastra\\'s de dezvoltare, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. L\\'ll lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Scopul nostru este satisfactia clientului!Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 27cm x 18cm x 5cm (10.63in x 7.09in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.97kg (2.14lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x13cm x 10cm (10.63in x 7.09in x 1.97in)
Intrare Voltagle 220v
Greutate Pachet 0.96kg (1.54lb.)
Numărul De Model 001
Nume De Brand ANTOOTAN
Temperatura De Stabilitate 1
Temperatura De Ieșire 200-450 grade celsius
Putere De Ieșire 60W
Dimensiuni 30*13*10 cm
Tip De Unitate bucata

Produse similare