Simplu Vechi Bărbați și Femei Vorbind Ceas Vorbesc spaniola Portugues Electronice Digitale Ceasuri de mana Sport Pentru Nevăzători Elder

32.26lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri barbati

Descriere produs


Nou 2015 Bărbați și Femei Multifunctional Vorbind Ceas Vorbesc spaniola sau Portugheza orb Electronice de Sport Ceasuri de mână, vă Rugăm să selectați atunci cand faci comanda

XINJIA magazin Oficial

1.LCD ceas

2.Vorbind ceas în versiune spaniolă

Detalii produs

- aici veți găsi specificații detaliate de ceas

Acest lucru foarte bine proiectat ceas vorbește cu o voce plăcută de sex feminin, la simpla apăsare a unui buton, și dacă aveți nevoie pentru a fi amintit de ceva în timpul zilei, ea are o funcție de alarmă, de exemplu, pentru a vă trezi din somn la un timp prescris.

Există, de asemenea, oră de oră, timp în anunț, care mi se pare enervant ... m-a băgat o grămadă de "probleme" o dată (a se vedea povestea de mai jos) ... dar e o funcție care unii oameni le place și vor găsi utile. Aveți la alegere, folosind un alt buton lateral, de cotitură această caracteristică activată sau dezactivată.

Există multe utilizări posibile. Ești într-o sală de cinema întunecată, și vrei să știi de timp. Chiar și cu tot zgomotul, încă poate fi auzit destul de clar. Sau pe o stradă cu greu ambiental zgomotul traficului. Pentru mine, e util pe semi-întuneric de noapte drumeții.

În vârstă sau cu dizabilități de vedere, persoane fizice iubesc aceste, și le găsesc extrem de practice. De asemenea, multe au fost cumpărate de turiști și excursioniști (acest lucru este destul de o aplicație bună, de fapt).

Tip: Vorbind Ceas

Dimensiuni: 240*36*14 mm

Funcția:

1. Vorbind de timp, Alarma, Snooze

2. Calendarul precizie: +/- 2s/zi

3. Vorbind în spaniolă

Material:

1. Carcasa: ABS

2. Butonul: ABS

3. Curea: PVC

4. Obiectiv: PMMA

5. Capac spate: din otel Inoxidabil

6. Catarama: otel inoxidabil

7. Baterie: 2XLR1130 (1.5 V)

Profilul De Companie

SHISHI XINJIA ELECTRONICS CO., LTD. este un profesionist ISO 9001 & BSCI certificat de producător de diverse LCD ceas digital în China. Cu 30.000 de metri pătrați de standard de fabrica, situat în SHISHI City, provincia Fujian, China.

Avem profesionale R&D departament, echipa cu experienta de QC echipa si complet sistem de producție, putem oferi proiectare, scule, injecție, imprimare, vopsire asamblare independent. Fabrica are mai mult de 800 de personalul care poate transforma 1.2 Milioane de unități lunar. Și avem mai mult de 400 de modele de produse de înaltă calitate, inclusiv ceas sport, vorbesc ceasuri, Analog-digitale, ceasuri, ceasuri quartz, pedometru ceasuri, etc.

Fabrica De Turism

Transport & Livrare

Transport gratuit cu Vilatudor.ro Standard de Transport maritim: Despre 15-60 De Zile pentru a ajunge. (Brazilia: Despre 15-90 de Zile pentru a ajunge)

Dacă cumpărătorul nevoie rapid de transport maritim, vom useVilatudor.ro Premium de Transport, iar costul va fi plătit de către Cumpărător.

Cumpărătorul Lectură

1.Toate imagini de produs, folosind fotografii reale, diferite tipuri de echipamente, în timp ce navigați va fi oprit de culoare, sper că puteți înțelege.

2.Orice import taxe și taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3.Vă rugăm să fie informat internaționale de livrare depinde foarte mult de vreme, de sărbătorile legale, controlul Vamal, etc., vă rugăm să așteptați pentru coletul cu răbdare.

4. Vă rugăm să furnizați numele dvs. complet, adresa și numărul de telefon, astfel încât coletul ar fi să treacă mai repede.

5.Dispeceratul este amenajat în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată de Vilatudor.ro. Feedback-ul

1.În cazul în care mărfurile au nici o problemă. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problema. Vă dau un răspuns satisfăcător. Vă rugăm să nu ne lăsați feedback neutru sau negativ.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să confirmați primirea și ne sprijine cu 5 STELE.

USD 7,99 /sac

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Caz Grosime 6.7 mm
Cazul Formei dreptunghi
Adâncime De Rezistență La Apă 0 m
Diametru Cadran 36mm
Formati Fereastra Material Tip Plastic
vorbesc limba Spaniolă
Gen Unisex
Trupa Lungime 24cm
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Stil simplu
Tip De Element Ceasuri de mana
Mișcarea Digital
Lățime De Bandă 18mm
Trupa Tip De Material Plastic
Caracteristică Repetor,Alarma
Numărul De Model XJ-716TS
Incuietoare Tip cataramă de pin
Carcasa Din Material Plastic
Nume De Brand XINJIA

Produse similare