Iarna Sport În Aer Liber Softshell Fleece Pantaloni Cald Pentru Femei Și Bărbați, Drumetii, Camping Pescuit, Drumeții Pantaloni Pantaloni Impermeabil

97.05lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru!

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Iarna Sport În Aer Liber Softshell Fleece Pantaloni Cald Pentru Femei Și Bărbați, Drumetii, Camping Pescuit, Drumeții Pantaloni Pantaloni Impermeabil

1) Pentru că există unele diferențe între mărimea de fiecare fel, vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție.

2) Toate dimensiunile de informații a fost măsurat prin mâinile noastre în plat fel. 1-3cm de eroare va exista.

3) Dacă nu știți cum de a alege dimensiunile, pls contactati-ne. Noi vă va oferi sugestii cu experiență profesională.

4) costul De transport va încasa de la tine, dacă doriți să-l trimiteți înapoi la noi doar pentru că ai ales gresit marimea.

5) vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări. Mulțumesc și sper să vă bucurați-vă de cumpărături!

Notă: atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să fie atent pentru a alege Dimensiunea pentru barbati sau femei !!! Dimensiunile sunt diferite între bărbați și femei.

Aceasta este Dimensiunea Asia!!!! Vă rugăm să verificați urmați dimensiunea diagramă înainte de a alege dimensiunile. Sau ne puteți spune talie și șold, atunci va vom oferi o sugestie bună.Multumesc!!!

TRANSPORT

1. Transport la nivel mondial, cu excepția APO/FPO. Toate pachetele pot fi urmărite. Puteți deschide doar pagina de comanda pentru a verifica informațiile de urmărire.

2. Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin Vilatudor.ro Standard de Transport maritim. Puteți plăti, de asemenea, pentru un plus taxa de transport pentru a alege Vilatudor.ro Premium de Transport maritim ca mod de transport maritim. Acesta va fi mai rapid.

3. Am doar nava a confirmat pentru adresa, adresa dvs. de ordine trebuie să corespundă cu adresa de livrare.

4. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, de obicei, poate dura aproximativ 30 de zile lucrătoare.

5. Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați. Vă vom ajuta să verificați informațiile de urmărire și de a extinde data de livrare. Deci banii nu vor merge în contul nostru. De transport maritim problemele noastre vânzătorii de control. Dacă pachetul dvs. sunt cu problema și nu poate fi livrat, puteți deschide un transport motiv de dispută pentru a cere rambursare completă de la Vilatudor.ro Standard/Premium de Transport maritim. Vă rugăm să fie remarcat faptul că aveți nevoie pentru a alege dreptul de litigiu motiv. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând.

RETURNARE ȘI RAMBURSARE

1. Dacă primiți produsele nu ca comandate, produse cu defecte sau produse nu pot fi utilizate în mod normal, vă rugăm să ne contactați la prima dată și nu de a deschide un litigiu. E responsabilitatea noastră. Vă rugăm să trimiteți-ne fotografii ale produselor pe care le-a primit. Vom retrimite comanda sau rambursare completă pentru tine după ce ne confirmă situația.

2. Dacă din alte motive, ca nu-a placut stilul sau nu-fit-marimea motiv, vom accepta, de asemenea, să se întoarcă bunuri și rambursare. Cu toate acestea, vă rugăm să fie remarcat că cumpărătorii ar trebui să suporte toate se întorc costul de transport maritim. Sau puteți să ne contactați pentru a discuta dacă există o soluție mai bună.

3. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

EN-GROS ȘI PICĂTURĂ DE TRANSPORT MARITIM

1. Pentru en-gros. Te rog, spune-ne țara de destinație, produsele și cantitățile, vom oferi un pret mai bun. În mod normal, vom alege curierat rapid mod de a trimite comanda en-gros.

2. Pentru picătură de transport maritim. Putem trimite comenzi de la clienții dumneavoastră direct, și nu va lăsa informațiile noastre în pachet. Vă rugăm să lăsați pentru comentarii "nu lăsați stoca informații", atunci vom ști.

FEEDBACK-ul

1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

2. Feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele va fi foarte apreciat dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre. Dacă vă lăsați "cumpărător show" imagini în feedback-ul, vă vom oferi o NE$2 cupon de reducere pentru urmatoarea ta comanda. Vă rugăm să arată-ne captură de ecran de feedback-ul dvs., vom trimite la tine.

3. Vă rugăm să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ sau de a deschide un litigiu pe site-ul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 4cm x 1cm (3.94in x 1.57in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Tehnologia Materialelor Windbloc
Gen Iubitorii De, Bărbați, Femei
Numărul De Model 205
Stil Drumeții Softshell Pantaloni
Tip De Închidere Fermoar Fly
Captuseala Fleece
Nume De Brand MCGOS
Caracteristică Rezistent La Apa, Windproof, Termice
Sport Drumeții, Schi, Camping, Trekking
Dimensiune S-XXXL
Sezon Iarna
Tip Sport Camping & Drumeții
Material Poliester,Spandex
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
culoare Albastru, Negru, Gri, Rose Red
Tip De Element Lungime Completă
Tip pantaloni în aer liber
Caietul de sarcini Winter Outdoor Pants Women

Produse similare