ZYFMPTEX Inofensiv și ajunge a Trecut Testul de Pluș Moale Tesatura Pentru a Face Jucării de Pluș Acasă Textile Tesatura Plus Transport Gratuit Textile de Casa

32.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


5786179941181195

puteți schimba culorile în funcție de următoarele specimen de culoare , vă rugăm să, de asemenea, vă rugăm să ne spuneți numărul de culoare ai alege din următoarele specimenul de culoare ! Material: 100% poliester .potrivit pentru lenjerie de pat pentru copii foaie de cusut,jucării de pluș,sac de dormit pentru copii,papuci de casă ,adult pijamale ,mozaic,capac de masă,de pernă, și alte proiecte de cusut. Modele: ca imaginea prezentată,5 culori pentru colecție.

Dimensiune: 1 lot= 25cm x 25cm x 5pcs / 1lot=45cm x 50cm x 5 buc (tăiate de mână , așa +-2cm de eroare)

Pachetul contine: 5 culori amestecate, fiecare design 1 buc.(5x1=5)

Vă rugăm să Rețineți: fiecare design 1 bucată,nu POT selecta de proiectare. Pachetul este pre-tăiate,dacă pentru 2 sau mai mult,aceasta NU este continuă.

Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe dimensiuni pentru fiecare tip de material , vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 100% inofensiv EN71 &Ajungă trecut Testul de pluș Super moale tesatura pentru a face jucării de pluș,textile de casa de pluș material 5pieces / lot transport gratuit tesatura

Super velboa moale este un fel de 100% eco-friendly și inofensiv tesatura ,care pot fi utilizate pe scară largă pentru fabricarea de produse pentru copii, cum ar fi : sac de dormit pentru copii ,papuci de casă , copil scutec pad.și, de asemenea, pot face pentru adult pijama , plus pernă , pătură de pluș,jucării de pluș, Canapea de pluș perne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ Sfaturi ]

(1) imaginile sunt luate pe baza produs real , acolo are o anumită culoare diferite , de Cumpărare standard bazat pe produsul real

(2) dimensiunile Produsului sunt lucrate manual de măsurare, există un 2 sau 3 cm de eroare, vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea !

(3) Dacă aveți cantități mari, poate să ne contactați, putem negocia pretul in detalii

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stimate Client,

thx pentru amabilitate interes de produsele noastre.

Am putea personalizat-a făcut diferite față de pernă pentru tine,oferă doar imaginea pe care doriți și să ne arate culoarea de care ai nevoie.Cererea dvs. va întâlni aici.

Politica De Transport:

- Cele mai multe comenzi vor fi livrate in termen de 1-7 zile lucrătoare după plata compensate prin air mail cu numărul de urmărire.

- Pentru NOI cumpărători - de cele mai multe ori vei primi comanda dvs. în termen de 15-35 zile lucrătoare după ce transferul pachetului de China Post. Acesta va fi livrat prin USPS atunci când aceasta ajunge la NOI. Nu putem garanta timpul de livrare dacă oficiul poștal are orice întârzieri neașteptate din cauza de vacanță, vreme, sau alte condiții.

- Pentru Non-US cumpărători - de cele Mai multe ori vei primi comanda dvs. în termen de 25-35 zile lucrătoare după ce transferul pachetului de China Post. Nu putem garanta timpul de livrare dacă oficiul poștal are orice întârzieri neașteptate din cauza de vacanță, caracterul, obiceiurile, sau alte condiții. Unele țări precum Rusia, Brazilia, sau unele țări Europene poate dura până la 35-5 zile lucratoare sau mai mult pentru livrare.

Garanție :

Vom fi bucuroși să accepte retur/schimb, pentru toate elementele care sunt de cumpărare din magazinul nostru. Următoarele criterii trebuie să fie îndeplinite înainte de a trimite elementul(s) înapoi la noi:

- Elementul(s) trebuie să fie în noi și originale condiție ca ai primit-o în.

- Cutiile și etichetele trebuie să se întoarcă împreună cu element(e).

- Taxa de transport este nerambursabil. (Noua taxa de transport va fi se aplică la elementele schimbate)

- Vă rugăm să ne contactați pentru RMA proces.

Feedbck:

Ne-am angajat să oferindu-vă cu cele mai Bune Servicii și Produse de Calitate.

Atunci când achiziționarea produsului nostru, Cumpărătorul este de acord să ne contactați în caz de o experiență negativă înainte de a părăsi un negativ sau neutru feedback-ul să ne dea o oportunitate de a rezolva problema. Vă rugăm să ne lăsați un patru "5 Stele" Feedback-uri Pozitive dacă sunteți mulțumit cu punctul dumneavoastră atunci când a primit. Cu plăcere vom face același lucru pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
Nețesute Technics Cusute-Tricotate
Model Vopsit
Tricotate Tip Warp
culoare 25cmx25cm 5pcs, 45cmx50cm 5pcs
Technics Tricotate
Utilizare jucarii de plus,perna...
Tesatura Piele De Căprioară Tip NON
Material 100% Poliester
Numărul De Culoare 18,94,58,203,16
Lățime 25x25cm / 45x50cm
Stil Culoare Solidă
Caracteristică Moale și confortabil
Tip De Produs Alt Material
Tricotate Tip Warp
Certificat SGS,EN71,AJUNGE,AZO
Tip tesatura plus

Produse similare