2016 Nou 10buc/lot Bumbac Elastic Fete Nou-născuți Bentita Nod Păr Trupa Copii Nod Ureche de Iepure Banda bandeau bebe

51.43lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


2016 Nou Bumbac Elastic Copil Nou-născut Fete Culoare Solidă Susținere Nod Păr Trupa Copii Nod Ureche de Iepure Banda bandeau bebe

Atenție, vă rugăm:

Deoarece Rusia post de politici noi despre Numele Complet, vă rugăm să fiecare cumpărător oferă Numele tău Complet înainte de a plăti în adresa dvs. de facturare. Noi nu oferim mesaj suplimentar despre numele complet după ce plasa comanda. Vă mulțumim pentru cooperare!

Vă rugăm să ne lăsați un mesaj în lista de comandă suplimentare despre cerere de elemente, de transport sau valoarea de pe factura, etc, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Diferenta de culoare este greu de evitat în vânzări pe internet. În general, vom ajusta culorile ca la fel ca elementele,dar ar putea fi o mică diferență de culoare în funcție de diferite de lumina,monitor diferit. Deci, dragă, dacă nu puteți accepta această diferență foarte mică, să fie prudenți înainte de a face ordine.

Livrare:

Noi, de obicei, nava element în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata este de 24 de ore de confirmare.

Vă rugăm să rețineți că costul de transport maritim (ai plătit atunci când plasați comanda) nu inclusiv taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate la momentul livrării, cumpărătorul este responsabil pentru asta.

Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Se întoarce:

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice întrebări sau îndoieli, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice întrebări sau îndoieli și de a oferi cele mai bune servicii pentru tine.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și bun venit înapoi din nou!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
faixa de cabelo para bebe baby girl pentru copii accesorii de par
Gen Fete
Stil Moda
Tip Benzi
copilul Bandane/ baby wrap Cap fete accesorii de par
Numărul De Model 14467
turbante bentita copil
copilul turban bentita benzi arcul pentru copii
Model Tip Solid
Numele Departamentului Copii
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Material Bumbac,Poliester
Nume De Brand Hongmao

Produse similare