De Vânzare la cald Chineză Kung fu Bile Chinezești Wushu-Arte Martiale Taiji Rouli Minge Racheta Set, 2 Rachete ,4Balls,1Bag și Banda de Prindere

127.17lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


De Vânzare la cald Arte Martiale Kung fu Bile Tai Chi Racheta Set, 2 Rachete ,4Balls,1Bag și Banda de Prindere

Legate de

Racheta specificatii: lungime 47 cm

Suprafata material: Wow cauciuc

Cadru: aluminiu

Mâner: non-alunecare mâner trupa

set: (Racheta 2, gonflabile Scrubs minge moale 2, greu bile de umplere cu nisip 2, sac 1, predare Cd-uri, mici cilindru pneumatic 1)

Detalii

Transport China Post /UPS/FedEx/DHL

Pls vă rugăm să rețineți că China Post Registrul e-Mail de Aer în mod normal are 15-28 de zile să ajungă la locație. Cu toate acestea, în unele cazuri, este nevoie de mai mult de 1 lună din cauza vremii nefavorabile, întârziere în obiceiurile locale de prelucrare sau locale trasportation cu titlu etc.

Dacă doriți pentru a livra elementul prin dhl, ups, fedex sau alte express, pls, vă rugăm să contactați cu noi pentru detalii despre costurile de livrare!

Se Întoarce Și De Restituire

Vom selecta și a verifica fiecare element cu atenție înainte de a fi expediate. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a reveni elementele noastre pentru o schimbare sau rambursare atâta timp cât acesta este în stare originală și nu este utilizat. Cumpărătorul este responsabil pentru a reveni taxa de transport către China.

Client Service

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ori de câte ori s-ar putea nevoie de ajutor de la noi. Ne-am bucura de toate comunicațiile cu tine.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.

Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda Dacă nu mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul Ne garantează că vom 100% slove orice problemă pentru tine. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Articol nr Moale racheta
Numărul De Model Regulat
Stil De Arte Marțiale taichi

Produse similare