2017 Moale Maneca Geanta De Laptop Caz Pentru Macbook Pro/Air Retina 11 13 15 Fermoar Pungi Pentru Mac Book Husa Cover Pentru Tableta Notebook

52.28lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


Un anunț important din Suedia Vamale la toți cumpărătorii în Suedia:

De la 1 Martie 2018, toate trimiterile poștale cu valoare declarată care vin din afara Uniunii Vamale UE livrarea către Suedia va avea TVA-ul aplicat la ei din prima coroană, de obicei, la o rată de 25%.

O taxă de SEK 75 va fi taxat pentru loturile cu o valoare declarată de mai puțin de COROANE de 1.500.

Pentru loturile cu o valoare declarată de SEK 1500 sau mai mult, taxa de SEK 125 se va aplica în continuare. În plus față de costul declarației privind TVA, aceasta va acoperi, de asemenea, costul de a face o declarație vamală.

2017 Moale Maneca Geanta De Laptop Caz Pentru Macbook Pro/Air Retina 11 13 15 Fermoar Pungi Pentru Mac Book Husa Cover Pentru Tableta Notebook

Caracteristică:

--- Design pentru Mabook Air/Pro Laptop-uri Maneca Cazul Geanta cu Buzunar exterior --- Proteja laptop-ul împotriva deteriorări, zgârieturi și șocuri. --- Design Special pentru Macbook 11.6 inch, 12 inch, 13.3 inch, 15.4 inch. Maneca Dimensiune Sac este după cum urmează: 11 inch (11.6") : 22 * 32 cm, 12 inch : 22 * 32 cm 13 inch (13.3") : 27 * 35 cm, 15 inch (15.4") : 29 * 40 cm

Model Compatibil:

Pentru Macbook 13" inch geanta, e un pic mai mare pentru noul Macbook retina 12 inch". E mai bine pentru 13.3" Aer și 13.3" Pro. Vă rugăm asigurați-vă că puteți accepta acest lucru un pic mai mare dimensiune pentru notebook atunci când comandați, vă rog. Pentru Macbook 15" inch geanta, e de 15.4" inch, și POATE NU se potrivesc pentru toate celelalte brand-uri de 15.6" inch laptop. ATT: 1) geanta patru colțuri toate sunt rotunde. Colț dimensiune este mai mică decât deasupra sac de informații. 2) Toate pungile de fiecare parte dimensiunea interioară este mai mică de aproximativ 1,5 - 2,5 cm decât dimensiunea exterioară. 3) Aceste pungi sunt Maneca Cazuri cu buzunar exterior. Poți să-ți pui pad/mouse-ul în buzunar exterior :)

Ambalare: Sac de OPP

Note:

1. Ce CULOARE si Ce Dimensiune ai nevoie , vă rugăm să alegeți culoarea și dimensiunea de care ai nevoie, si va vom livra următoarele alegerea ta ACUM. :)

Dacă nu alegeți culoarea sau să nu ne lași un mesaj despre culoarea de care aveți nevoie, atunci va vom livra cu culoare "NEGRU" pentru tine.

2. Ce PREȚ ar trebui să fie scris pentru Valoarea Declarată de a scădea sau de a evita taxele vamale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă rog.

( Dacă nu există nici un mesaj de la tine pentru vamă valoarea declarată de preț, vom scrie ca experiența noastră, și nu suntem responsabili pentru orice problemă la vamă )

4. Strict VERIFICAȚI dacă în pachet pentru a confirma dacă e în stare bună înainte de a semna, te rog.

5. Ordinea în vrac este disponibil și a salutat. :)

Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați dacă doriți să plasați un ordin în vrac, te rog.

Pachetul Inclus: ( Nu include laptop)

1 * Laptop Sac De Maneca

1 * Mouse Pad-ul ( asta e un cadou ; nava cu culoare aleatorii )

DIFERENȚA Între Stilul Normal și Actualizate Stil :

Colet Tip de Metodă de Expediere, de Destinație Timp Estimat de Livrare Vilatudor.ro Transport Vilatudor.ro Saver Shipping Federația rusă 15-35 Zile e-Mail Înregistrată Aeriene ruse 16-39 Zile Express Mail Rusia Express-SPSR 11-18 Zile e-Mail Înregistrată CORREOS PAQ 72 Spania 10-35 Zile Economică Mail Correos Economiei 20-38 de Zile Înregistrate Mail: serviciile de Finlanda, Federația rusă 16-39 Zile Belarus, Ucraina, Estonia, Letonia, Lituania a Înregistrat Mail e-Pachete U. S. a 7-25 Zile e-Mail Înregistrată Singapore Post peste Tot în lume 15-60 Zile e-Mail Înregistrată China Post Aer Înregistrat Mail peste Tot în lume 15-60 Zile e-Mail Înregistrată Linie Specială-YW cele Mai multe dintre țările 15-60 Zile Vilatudor.ro Transport Vilatudor.ro Standard de Transport maritim peste Tot în lume 16-38 Zile Vilatudor.ro Transport Vilatudor.ro Premium de Transport maritim peste Tot în lume 5-35 Zile Economică Mail China Post Obișnuit Pachet Mic Plus peste Tot în lume 15-60 Zile Economică Mail 4PX Singapore Post, OM Pro peste Tot în lume 15-60 Zile Economică Poștă Royal Mail Economie Marea Britanie 10-28 Zile Economică Mail Yanwen Economice Poșta cele Mai multe dintre țările 15-60 Zile Economică Mail SunYou Economice Poșta cele Mai multe dintre țările 15-60 Zile

(1), Dacă sunt în Brazilia , timpul de livrare este de 25-90 zile , indiferent de ce fel de metoda de transport maritim, pentru că de obicei. (2) "Economice Mail" este numai să urmărim în drumul său în China sau Schimb Țară. Atunci când aceasta ajunge la țară, se va actualiza orice informații de urmărire până când îl primiți. Deci, noi nu acceptăm orice litigiu sau de restituire în adance pentru a nu informații de urmărire atunci când pachetul ajunge la țara ta. Atunci când alegeți metoda de transport maritim economice mail, înseamnă că sunteți de acord cu acest termen. (3) Toate iterms va fi trimis în termen de 1-3 zile lucratoare de la receptionarea integrală a plății, să acorde o atenție la lattest de urmărire, vă rog. (4) Ne va livra comanda prin Singapore Post,Vilatudor.ro de Transport maritim,și etc. Dacă aveți orice cerințe speciale, vă rugăm să ne anunțați în avans și vom ajusta legate de shippment taxe. (5) Suntem în imposibilitatea de a controla orice întârziere personalizat sau fiscale,și veți fi responsabil pentru orice taxe sau personalizate taxe. (6) În scopul de a vă ajuta să primiți comanda cu duty-free posibil, ne declara cu valoare mai mică. Și vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți nevoie de Factură. (7) Dacă nu puteți urmări pachetul sau nu ați primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați la prima dată . Și ne va ajuta să urmăriți și să actualizeze urmărire știri pentru tine. Te rog nu deschide disputa înainte de a vă nu să ne contactați. Vă mulțumesc foarte mult !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.27kg (0.60lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 35cm x 4cm (19.69in x 13.78in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Stil Fasion
Model Tip Solid
Feature3 Pentru Macbook Air/Pro 13 inch Maneca Caz
Modele aplicabile Macbook
Numărul De Model KT-MNDB002
culoare Negru, Verde Menta, Roz
Tip Linie Laptop Maneca Caz, cu buzunar exterior
plata Aliexpress Escrow/Alipay
Dimensiune 11-inch, 12-inch, 13-inch, 15-inch
feature2 Pentru Macbook 12 inch Maneca Caz
Facilitate4 Pentru Macbook Pro 15 inch Maneca Caz
Material neopren
design La modă design solid
Nume De Brand Kocurtop
Gen Unisex
feature1 Pentru Macbook Air 11 inch Maneca Caz
transport Post Air Mail, EMS, DHL, etc.
Tip De Închidere Fermoar
Pachet Sac de OPP

Produse similare