Hismith Automat Retractabil Masina de Sex cu 9 atașamente de Penetrare Penis artificial mașină masturbării feminine dragoste mașină de jucării sexuale

610.63lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Hismith Automat Retractabil Masina de Sex cu 9 atașamente de Penetrare Penis artificial mașină masturbării feminine dragoste mașină de jucarii sexuale Sex Mașină Mecanică de Informații Tensiune de Ieșire: DC 12V/24V Tensiune de Intrare: 100-240V (Se poate regla pentru a lucra în funcție de țara dvs.\\'s de tensiune) Cursei de Viteză: 0-450 lovituri per minute Telescopic Distanța de Circulație: 6cm Sex Mașină Aspectul Informații de Culoare: Aur Dimensiune Masina: 42cm*17cm*22cm (16.8 cm*7 cm*8.8 cm) Unghi Reglabil: de la 0 la 90 de grade Greutate: În jurul valorii de 4 kg Pachetul Include (Ce\\'s în cutie) 1 x Masina de Sex 1 x sursa de Alimentare 1 x Adaptor Priza 2 x Anal Dildo-uri 2 x Vibratoare, Dildo-uri 3 x carne vibrator 1 x Extensie Tub 1 x Flexional Extensie Tub

Escrow nostru este de preferat metoda de plata ,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos:

Dacă există orice problemă cu privire la plată, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1.Transport vor fi aranjate în termen de 7 zile după ce a finalizat plata. Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine. Pentru a vă asigura că puteți primi marfa la timp, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă, și să includă mobilephone număr.

2.Noi oferim o mulțime de metoda de livrare,cum ar fi: China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, Singapore Post, olandeză Post, PostNL, Aramex, Aer rusă. Vom alege un mai potrivit și mai rapid pentru tine .

3.Va putem oferi orice metoda de transport maritim de ceea ce ai prefera să.Am rapida metoda de transport maritim, după cum urmează: DHL, EMS, Fedex, UPS, Rusia Express

1. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, puteți aplica pentru a reveni sau de rambursare în termen de 7 zile după ce a primit bunurile.

2. Dacă produsele primite nu sunt aceleasi cu descrierea sau aveți orice problemă de calitate a oferi dovezi .Noi vă va oferi o altă bunuri noi, cu următoarea ordine sau vă putem oferi o rambursare rezonabile.

3. Dacă doriți să returnați bunurile înapoi doar pentru că ai motiv personal, atunci ai nevoie pentru a plăti transportul.

4. Vă rugăm să nu trimiteți înapoi de unul singur, fără să ne contactați.

Bunurile tale sunt, de obicei, cu preț scăzut declarația pentru export .Cum ar fi $1-$20, sau mostre gratuite/free gift, de obicei, nu va cauza tarifului.

Pretul produselor nu include tariful. Dacă unele țări vamale trebuie să ia tarifar, atunci trebuie să-l plătească. Vă mulțumesc foarte mult!

Vacanta si weekend nu sunt includeed în zile lucrătoare. Doar numai pentru referință.

Am sincer sper că sunteți mulțumit de produs, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și 5 stele.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să-l rezolve.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 6.0kg (13.23lb.)
Dimensiunea Pachetului 42cm x 18cm x 22cm (16.54in x 7.09in x 8.66in)
Tip De Unitate bucata
Material Plastic
Dropshipping Acceptabil 9pcs gratuit, atașamente de
Dimensiune 42*17*22cm
Mărfuri De Certificare A Calității CE
Caracteristici Automat Retractabil Reglabil
Nume De Brand HISMITH
Unghi reglabil 0 - 120°
Tip Pune pe
Accesoriu Standard 1*alimentare 1*Plug 1*carnea penis artificial
UE NE-a UNIT AU Plug opțiuni Ambalaj Discret
Numărul De Model STOY0594-F
Viteza 0 - 400 de ori pe minut
Tip De Element masina de sex
Telescopic distanta aprox 5cm
Intrare 100V-240V,50/60Hz
Ieșire DC9-24V,100-1000mA

Produse similare