100pieces/set piese auto garnitura de cauciuc oring se potrivesc pentru delphi doua generație duza pentru TOYOTA OEM25335146 (AY-O2211)

44.09lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere de o inele 100pieces/set piese auto garnitura de cauciuc oring se potrivesc pentru delphi doua generație duza pentru TOYOTA piese de schimb (AY-O2211) Utilizate pe injector kit de reparatie dimensiuni:6.58*4.27 mm unitate de greutate: 1g material :viton viton material rezistent de înaltă temperatură.mai mult de 200 de grade Celsius,de mare uzură ,rezistent la combustibil și ulei . culoare: negru

Ambalare: folosim cel mai bun ambalaj pentru salvarea de marfă scop sau în scopul de siguranță . .100buc într-un polyness punga zip-lock,apoi lipiți eticheta cu partea i NR.și cantitatea,apoi se pune într-un sac mare .ultimul pachet cu cutii de carton. .În funcție de cerința de paking Transport & Livrare: foarte important:Vom livra coletul la adresa pe comanda.Pls întotdeauna asigurați-vă că adresa de contact și nr.sunt corecte. Bună ziua ,dragi vă mulțumim pentru comandă 1,în primul rând avem nevoie pentru a trimis coletul de a-și Exprima depozit ,și apoi Express depozit aranja colet trimis la adresa ta. Deci, ar trebui să stai în termen de 2-9 zile lucrătoare după ce ai plasat comanda ,iar apoi ne va da de urmărire NR. 2, nu suntem responsabili pentru taxele la destinație. 3,Pls verifica cu obiceiurile voastre pentru taxe speciale inainte de a comanda, dacă este necesar . **** Vă rugăm să ne anunțați dacă încă nu poate primi elementele termen de 27 de zile după ce ai plătit, atunci putem investiga Plată: vă Rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente într-o stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.Multumesc 1. De Credit 2. CONT USD 3. PAYPAL 4. Negociat de plată. Pentru a ta : Draga ,nu suntem atât de fabrică și de comerț co.LTD,spealized în piese de Schimb Auto ,bine ati venit la anchetă ne pentru detalii. tks pentru a naviga!! de asemenea, avem de vanzare kituri de reparații ,și dimensiunea multe din viton o inele .pls contactati-ne dacă aveți nevoie ,tks !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 8cm x 9cm (5.91in x 3.15in x 3.54in)
Tip De Element injectorului de combustibil
Element De Lungime 6.58*4.27mm
Toyota Model Highlander
Highlander-An 2002,2003,2001
Nume De Brand ayounes
Tip De Material VITON
Pentru Autovehicule Marca/Model Toyota
Articol nr AY-O2211
culoare Negru
Dimensiune 6.58*4.27 mm
Producatorul Auto Toyota

Produse similare