Hantek HT25COP de aprindere sonda de undă a motorului de automobile Bobina de pe Plug și de Semnal Sondă

640.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


modname=ckeditor

Hantek HT25COP de aprindere sonda de undă a motorului de automobile Bobina de pe Plug și de Semnal Sondă HT25COP Bobina de pe Plug și de Semnal Sondă HT25COP bobina de pe plug și de semnal sondă poate prinde de aprindere de undă a motorului de automobile cu ușurință. Aprinderea de undă este o fereastră, prin care putem vedea ce s-a întâmplat în motor cu camere de combustie. Se determină dacă aprindere plug trebuie să fie înlocuit sau curat. Are injector de carburant, sistemele electronice de injecție carburant sistem wok bine? Există vreo problemă în etanșeizarea de aer cilindru? Face diferența între bujiile obține mai mare? Nu electrodului forma de aprindere plug devin clare? E prea mult ulei de poluare sau depuneri de carbon pe bujiile? Are proprietatea de izolare de aprindere plug fi mai rău? Există vreo problemă în sistemul de alimentare cu energie de la acumulator?

Caracteristici:

HT25COP bobina de pe plug și de semnal sondă poate prinde de aprindere de undă a motorului de automobile cu ușurință. Aprinderea de undă este o fereastră, prin care putem vedea ce s-a întâmplat în motor cu camere de combustie. Se determină dacă aprindere plug trebuie să fie înlocuit sau curat. Are injector de carburant, sistemele electronice de injecție carburant sistem wok bine? Există vreo problemă în etanșeizarea de aer cilindru? Face diferența între bujiile obține mai mare? Nu electrodului forma de aprindere plug devin clare? E prea mult ulei de poluare sau depuneri de carbon pe bujiile? Are proprietatea de izolare de aprindere plug fi mai rău? Există vreo problemă în sistemul de alimentare cu energie de la acumulator? Acesta poate fi folosit cu normal osciloscop. Speciale anti-interferențe de design, precizie ridicată de măsurare. Design Ergonomic, poate fi arbitrară curbat. Evidențiați LED, care este convenabil de a opera pe timp de noapte sau în întuneric condiție.

Măsura direct pe bobina de aprindere cu ușurință. Nu aveți nevoie să adăugați un cablu de extensie.

Acesta poate fi folosit cu normal osciloscop. Speciale anti-interferențe de design, precizie ridicată de măsurare.

Design Ergonomic, poate fi arbitrară curbat. Evidențiați LED, care este convenabil de a opera pe timp de noapte sau în întuneric condiție.

Avertizare

Pentru a evita un prejudiciu menține sonda de piesele în mișcare, cum ar fi cureaua de antrenare a alternatorului și ventilatoarele de răcire.

Să prezinte șoc electric nu se utiliza dacă sonda senzor placă izolatoare prezinta semne de deteriorare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 50cm x 10cm x 2cm (19.69in x 3.94in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Nume De Brand Hantek
Osciloscop Piese & Accesorii Tip Sonda Osciloscop & Accesorii

Produse similare