MEIKSAY de Înaltă calitate, Gel Soak Off UV 15ml Gel Nail Polish Culoare Neon Gel Lak Norocos Lac Semi-Permanent Toate Sclipici Pentru Unghii

12.80lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


MEIKSAY de Înaltă calitate, Gel Soak Off UV 15ml Gel Nail Polish Culoare Neon Gel Lak Norocos Lac Semi-Permanent Toate Sclipici Pentru Unghii

Atenție: Toate frumoase culori sunt in stoc alege în mod liber ,dacă numărul de culoare doriți pentru a comanda nu este in acest link pls lasati un mesaj la noi ,va vom trimite culoarea nubmer ca mesajele tale. După cum știm ,Acest lucru este un low-cost produs de promovare, Asa ca am alege obișnuit de livrare, nu de urmărire informații. În condiții normale, Timpul de Livrare aproximativ 25--60 de zile, vă Rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare, vă Mulțumesc. Diferența de culoare pot fi cauzate de unele motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitorul iluminat,fundal,etc. Daca comandati mai mult de $150 de DOLARI le vom trimite prin DHL sau Fedex.

Profesionale de utilizare: Pasul 1. Unghiile curate, apoi tăiați suprafata unghiei normal manichiura proces. Pasul 2. Complet zgudui poloneză, se poate face de culoare poloneză fie echilibrat. (Important)! Pasul 3. Se aplică primul strat de Bază, care poate face polish de durată mai lungă, cura cu lampa UV sau lampa LED. (Necesar)! Pasul 4. Se aplică poloneză direct, cura cu lampa UV pentru 2-3 minute sau tratament cu lampa LED pentru 60 de secunde; când este uscat, aplica strat 2 și vindeca cu lampa UV sau lampa LED din nou. Pasul 5. Blana detasabil cu vopsea, care pot face culoare mai stralucitoare, apoi vindecat de lampa UV sau lampa LED. Pasul 6. Scoateți lipicios suprafață cu bumbac îmbibat cu demachiant.

Tu încă mai pot obține bune dacă se aplică numai Soak off UV polish Gel, dar se aplică de bază de gel și top coat poate crea prefect stralucitor nail art și să păstreze UV gel de durată mai lungă de timp.

Pentru A Elimina: Pasul 1. Macerat de pe unghii în acrylic remover pentru aproximativ 5 minute. Pasul 2. Rupe în jos întreaga bucată de unghii email ușor pe fiecare unghie. Pentru a evita toate contact cu pielea. Dacă roseata sau alte semne de reacții adverse apar, se întrerupe utilizarea imediat. Tot etanș. Ține departe de lumina soarelui. Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand MEIKSAY
uv unghii Gel profesional
Tip Gel De Unghii
Tip De Element Gel De Unghii
Cantitatea 1buc
Numărul De Model Y0209
Gel Set Bluesky
Vindecat led lac de unghii
manichiura cu gel inmuiati-off gel
poloneză uv manichiura cu gel
culoare gel de culoare
NET WT 15ml
Ingredient Rășină
gel lac lac de unghii
gel soak Se indeparteaza cu Acetona
Acasă Gel UV Gel

Produse similare