Ebony/Rosewood Țeavă ThreeTone Profesionale Hulusi Flaut Tărtăcuță Flauta Crashproof Flaut Hulusi Instrument Popular Calabash Hulusi

154.42lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Ebony/Rosewood Țeavă ThreeTone Hulusi Flaut Tărtăcuță Flauta Crashproof Flaut Hulusi Folk Instrument Profesional Calabash Hulusi Flaut

Noi vindem doar produse competitive. Te rog nu compara produsele noastre cu alte produse preț scăzut, fiecare produs va fi verificat de sunet de muzician profesionist de mai sus de 4 ori inainte de depozit,nu vom trimite necalificat produse pentru cumpărători, vă rugăm să nu ezitați să cumpere,să primești ceea ce plătești!

Cucurbit flaut, numele Chinezesc “Hulusi”, este un fel de instrumente muzicale naționale în provincia Yunnan, China. Din cauza naturii sale unice si frumoase pe timbrul, aspectul clasic, moale și sunet elegant, ușor de învățat, este iubit de o serie de iubitorii de muzică.

Cucurbit flaut aparține unui tip de țeava de trestie instrument muzical, este alcatuita dintr-o tărtăcuță și două (sau trei) din tuburi de bambus, partea superioară a vasului este arunce în gură, trei tuburi de bambus legate cu dovleac este un sunet de tub, printre acestea, cea mai lungă și mai groasă cel din mijloc este principala sunet de tub, există șase sex cu degetul orificiile de pe partea din față, o altă gaură (cea de-a șaptea sex cu degetul gaura) pe partea de sunet principal tub. Există, de asemenea, o gaură de sunet și două panglici găuri pe jos de partea din spate.

Vice-tub sunet instalat cu stuf, fără atingere cu degetul gaura, prin urmare, vice-tub introdus în partea stângă sau dreaptă a principalelor tub, în joacă, scoate dopul în jos de vice-tub, vice-tub va face un sunet cu tubul principal împreună , dar vice-tub poate face doar un singur ton. Atunci când joacă, dacă principale tub și vice-tub deschis împreună, 3 tuburi face un sunet împreună, dar melodia este numai din principalele tub, vice-tub face numai armonie efect cu un singur ton, care va face sunetul dim frumusete.

Hulusi adesea folosit pentru a juca cântece populare, cele mai potrivite pentru redarea de muzică sau de dans cu muzica buna melodie, în general, de lungă tonuri este mai mult, combinația tonul este bogat, muzica mai frumos și armonie, poate exprima mai bine gândurile și sentimentele de jucători.

La Hulusi va fi de ambalare cu un caz Greu și un nod Chineză.

Rosewood Conducte

Abanos Conducte

verifica

Lemn masiv de jos & Fosfor cupru stuf proventing deteriora capacul de Abanos conducte

Garanție De Calitate:

Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton, sunet atractiv, buna performanta si aspectul grațios. Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere, asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț, cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi.

Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!)

Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5 USD la 10.Poate fi necesar să plătească taxe vamale.Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță.

Se întoarce:

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ!

Vom Rezolva Orice Problemă s-ar Putea Întâlni în activitatea Noastră!

Eu Cred în Dumnezeu și Utilizarea Inima să Facă Totul!

La Ultima doresc cumpărături plăcute aici!

Chineză Cucurbit Flaut Hulusi Rășină Tărtăcuță Flauta Hulusi C/ Bb Cheie de Albastru și Alb Portelan Calabash Flaut Hulusi Instrument Popular

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 20cm x 20cm (19.69in x 7.87in x 7.87in)
Numele Cucurbit Flaut Hulusi
Materialul de Țeavă Abanos si lemn de Trandafir
stil de pronunție Trei Tone
Ton G / F/ C/ bB
Trestii material fosfor cupru
Nume De Brand SevenAngel
Numărul De Model 0019 Hulusi
culoare Negru C, Negru bB, Negru F, Negru G, lemn de Trandafir C, lemn de Trandafir bB, lemn de Trandafir F, G Rosewood

Produse similare