10 Pachete Sabiki Platforme Cârlige De Pescuit Cu Strălucire Margele Rosii De Piele De Pește Momeală Anzois Para Pescuit De Apă Dulce Marea Sabiki Pescuit Amator

30.84lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Specificatii: Cantitate: 10 Pungi/Lot, 6 Cârlige pe Fiecare Platforme Dimensiune: Datorită instabilă de instock, putem provde se Amestecă Dimensiunea de livrare Rangs de la "#de 10#12" și "#13 #15" și "#16 #20". Vă mulțumim pentru înțelegere Material: oțel de Înaltă carbon și Piele de Pește Pescuit, Cârlige Legate cu Strălucire Margele de Calitate Superioară și Minunat Outlooking, cadoul Perfect pentru prietenii tăi. Vechi și noi de ambalare livrare aleatoare

În prezent,puteți plăti folosind Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Westein Uniunii,Maestro card de debit,Webmoney și transfer Bancar,Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

1. Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de a trimite.Elementul va fi disppatched în termen de 2-5 zile lucrătoare de la cumpărător plata comenzilor.

2. Toate coletele expediate prin posta normala sunt limitate în greutate în termen de 2 KG,dacă coletul este excesul de greutate,vă vom trimite în colete separate.

3. Este nevoie de aproximativ 15-60 de zile la locul tău.(Poate dura mai mult pentru unele zone îndepărtate)

4.Puteți alege mai rapid mod de transport maritim dacă vrei să-ți coletul mai devreme,de asemenea, sper că nu te deranjează să plătesc taxa de transport.(Vă rugăm să confirmați adresa dvs. este livrabil și telefonul este accesibil)

Transport Garantie: rambursare Completă va fi lansat sau vom aranja înlocuire de transport maritim, dacă nu primiți coletul în data de livrare.

Garantie: Toate produsele beneficiază de 1 an gratuit de garanție,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în cazul în care elementul nu funcționează bine(costul de transport este pe cumpărători)

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta clientii sa evite taxe suplimentare,dar cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru clearance-ul odată ce pachetul a fost organizat de Obiceiurile locale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 Pungi/lot)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Poziția Lac
Cu Scară sau Nu No
Material Oțel Carbon De Înaltă
Electrice sau Nu manual
Tara China
feature1 platforme de pescuit
culoare Se amestecă Mărime de la 10 la 13, se Amestecă Dimensiuni de la 14 la 16, se Amestecă Dimensiuni de la 17 la 20
Nume De Brand QualyQualy
Forma De Pescuit De Gheață
feature2 Nada Momeli Set Kit
Tip Cârlig Ghimpată
Feature3 cârlige de pescuit
feature5 Apă Sărată, Apă Dulce Platforme De Pescuit
feature8 10 pachete
Facilitate4 Oțel Carbon De Înaltă
feature6 Roșu De Piele De Pește Momeală
feature7 Sabiki Platforme De Pescuit
Cu Rigla sau Nu No

Produse similare