Cantar Digital 10kg 1g, Ecran LCD Cântar de Bucătărie din Oțel Inoxidabil Electronice Scară Greutate de Gătit Instrument de Măsură 39%off

44.17lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cantar Digital 10kg 1g, Ecran LCD Cântar de Bucătărie din Oțel Inoxidabil Electronice Scară Greutate de Gătit Instrument de Măsură 39%off

Din Oțel inoxidabil Platforma Design Conceput cu oțel inoxidabil platforma permite pentru a pune mâncare pe scară direct, anti-amprente tehnologie pentru curățare și întreținere ușoară.

Acest Cântar de Bucătărie digital este un adevărat multifuncțional scară pentru bucatarie si toate celelalte situații la domiciliu.

Această scară este un companion bun pentru gătit gravă, construit cu cea mai recentă generație în tehnologia senzorilor pentru a asigura acuratețea și răspunsuri imediate pentru fast-paced chef.

Această scală are un Ecran LCD luminos, cu o îmbunătățirea unghiul de vizualizare pentru on-the-muta bucătar și anti-amprente tehnologie va permite scară ușor de utilizat și de întreținut. De asemenea, această scară opriți după 2 minute de inactivitate dacă uitați să dezactivați-le sau mâinile tale sunt toate lipicioasă cu alimente.

Subțire și elegant aspectul face portabil și ușor pentru a stoca în orice cabinet în timp ce economie de spațiu pentru bucătărie.

Unitatea De Conversie

Acest produs este conceput cu două unități (sistemul metric și sistemul Britanic), care pot fi convertite reciproc de pressong butonul de UNITATE.

Manual Turn-off

Apăsați butonul ON/OFF pentru un timp să își folosească transforma-off funcția.

Suprasarcină Prompt

Atunci când această solicitare oftat apare în timpul ponderare,înseamnă curentul de sarcină depășește valoarea maximă wieight de acest produs.

Te rog, scoate obiectul imediat să avide daune la scară boddy.

- De înaltă precizie senor

- Interval de cântărire de 10000g/1g 5000g/1g 3000g/1g

- Diviziunea 1g valoarea

- Display LCD cu alb negativ digital

- Automată a punctului zero de urmărire

- Oprirea automată

- Suprasarcină prompt

- Unitate de conversie comutator(g/oz/lb/oz/ml/ml lapte)

Alimentare

Acest produs adoptă mediu-prietenos cu design ultra-consum redus de energie.Nr.7 baterii ( nu sunt incluse ) / 2 baterii AAA ( nu sunt incluse ) este asamblat pentru ex-fabrică.Vă rugăm să eliminați izolate film subțire de pe baterie după cumpărare și apoi s-ar putea folosi.Atunci când joasă tensiune apare promptul,vă rugăm să înlocuiți bateria.

Pune placa de încărcare (dacă este cazul) pe scara corpului. Prcss PE buton pentru a porni pe scară . Nu de încărcare sau de cântărire poate fi făcut înainte de a afișa resetează la Zero.

De Joasă Tensiune Prompt

Atunci când bateria este descărcată,stânga prompt semn va apărea în colțul din stânga sus a ecranului,vă rugăm să înlocuiți

baterie mod corect.

Nu a pus produsul în apă, sau curățați-l cu substanțe chimice corozive. După orice parte din plastic de scară corpul este pătată cu ulei,ingrediente picante,oțet sau alte substanțe de stimulare,vă rugăm să curățați-l imediat. Când eighing,vă rugăm să pus scara pe o suprafață plană și dură .Nu-l pune pe un covor sau un material moale atunci când folosind-o. acesta nu va include bateria

1. 1 x Digital Scară de Bucatarie

2. 1 x Manual de Utilizare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Dimensiunea Pachetului 7cm x 8cm x 9cm (2.76in x 3.15in x 3.54in)
Tip scară de bucatarie
Dimensiune normal
Capacitate 10KG
Precizie 1g
Sarcină Nominală 10KG
Tip Display Display LCD
Nume De Brand JUANJUAN
Numărul De Model Alte
Alimentare Baterie AAA

Produse similare